Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Sordoran #3625 üzenetére

    Mégis csak frissítésre kell fognom. Elkezdődött hosszú hétvége, eszembe se volt, mindig magsafe-el töltöttem a telefont, de most ránéztem.
    Röviden, 15.6-ig egy Baseus töltőfejet használtam a gyári kábellel vezetékes töltéskor. Semmi gond nem volt, ez az adapter tudja a 27W-ot is. Kihagytam a 15.7-et s 16.0-át is, egy hete felment a 16.1. Azóta ez a fenti kombó nem működik. Érzékeli hogy bedugtam, felvillan a kijelző, megjelenik a töltés ikon, de azonnal el is tűnik, a készülék nem tölt (jobb felső sarokban nincs villámjel). Most egy másik spigen adapterrel megnézem, szintén gyári kábel, azzal működik. Szóval csak a Baseus van tiltva. Probléma hogy a Spigenes dupla type-C csatlakozós, ezt a magsafe + AW töltőhöz használom, nem akarom ezt igénybe venni vezetékes töltéshez. Így marad a magsafe egyelőre. Nem tudom hogy hiba amit javítanak, vagy szándékos korlátozás apple módon, és ez így marad.
    Baseus fej amúgy szépen tölti ugyan úgy a Xiami Mi9-em és az iPad-em is. Szóval köszöni szépen, ő nem változott. :DDD

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák