Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaudior
csendes tag
nah, hát beléptem, megnéztem, bár még nem volt időm teljesen átböngészni, de kár, hogy egyszerre csak League vagy Empire lehetsz, és nem lehet mind2ből karit választani... sokféle kaszt van, eléggé WoW koppintás, viszont vannak benne egyedi dolgok, hát egy ingyenes WoW-nak hívnám, kicsit felújítva, sok a bug még, dehát ez még csak a closed béta. a legidegesítőbb benne az a kamera, remélem azzal kezdenek valamit. Egyébként jópofa a történet is, remélem nem fog később sem komolyabb csalódást okozni. De egyenlőre tetszik.
Nem a győzelem, hanem a fontos!
-
mateo019
csendes tag
Pár héten belül.
Itt még van Béta kulcs.
-
m4rk.89
aktív tag
Hivatalos oldalukon letölthető CBT 1 full client. Ez most a végleges klienst jelenti, nem tudja valaki?
-
D4v3
őstag
Hi!
Egy béta kulcsot kaphatnék valakitől? -
SzlobiG
félisten
Ez se lesz wow verő az tuti. A grifka hol szebb mint a wownál? Sehol sőt még szarabb...
-
m4rk.89
aktív tag
válasz Psychonaut #210 üzenetére
WoW graf. olyan amilyen, szerintem senki nem lesz előrébb vele ha hasonlítgat és a 247223784. fórum topicban arról vitatkozik, hogy a WoW-nál van jobb játék, azzal akinek game az istene, szerintem teljesen felesleges, egyértelmű, hogy a topic címe a kettőspont után nagyon nem kellett volna! WoW-nál nagy szempont a fejlesztőknek, hogy a legrégibb pc-n is fusson, hogy ezzel is jobban tudják lehúzni a népet (wotlk futott havernál 800mhzes intel pentium procin 384mb rammal és tnt2 vgaval).
-
Louro
őstag
-
m4rk.89
aktív tag
Új hír az oldalon: eu beta
"European Closed Beta Test for Allods Online this Thursday the 19th of November at around 12:00pm GMT" -
neoforce
aktív tag
Igen de eu beta kulcs?
-
neoforce
aktív tag
hát én 1.5 honapja regeltem az eura de mailbe semmi.. nah mindegy
-
mateo019
csendes tag
Én inkább az EU Openre várok hogy végre tudjak rendesen fejlödni meg játszani.
-
mateo019
csendes tag
Béta 1 Béta2 között az lesz a külömbség hogy Béta2be már bekerülnek más nyelvek is mint pl német stb. Am pár napon belül a Béta2ő is.
-
Airedhyal
aktív tag
És mikor lesz eu -s szerver online?
Mert azt nem lehet olvasni sehol.
De lehet hogy csak én vagyok vak, és valahova kirakták hogy majd kiveri az ember szemét. -
neoforce
aktív tag
Open beta az az állapot amikor megmarad a karakter!!
Bár kivétel az orosz ha jol olvastam mert állitolag ott cbt2 töl maradt a kari aki elérte az adott szintett és guildbe volt!!Mellesleg a kulcsokrol még semmit nem lehet tudni csak annyit hogy mailbe küldtek a szerenycséseknek!!
[ Szerkesztve ]
-
neoforce
aktív tag
Amugy egyébként van talent kalkulátor csak ugy érdekesség képpen egyenlöre orosz de biztos lessz angol is
addig nasizzatok:-)
-
mateo019
csendes tag
* Build and Control Your Own Astral Battleship: The new dimension of co-operative game play
* Two Warring Factions: The League and the Empire
* Character Progression: Customise your own path with your Talent and Skill trees
* Huge World to Explore: Colossal areas, League and Imperial archipelagos, contested territories and neutral allods in the deep Astral
* Content For All: Solo, Group, Guild and Raid
* Choose from one of 6 different playable Races and 28 distinct Classes
* Diverse gameplay for all types of players: Player versus Player, Player versus Environment, Role Play and of course Ship versus Ship in the Astral
* Deep background story and lore over 10,000 years of in-game history
* Character customisation and advanced personalisation to inspire creativity
* 6 unique pet classes
* Up to 40 levels filled with thousands of quests and hundreds of unique creatures
* Complete Guild system and mechanisms
* Crafting / Enchantment, via the Runes system / Alchemy / Herbalism / Mining / Disassembling / Tailoring / Blacksmithing / Leatherworking
* Group party instances to have fun with your friends
* Raid party instances to enjoy the adventure with your guild
* Groups of up to 6 and Raid parties up to 24 (4 groups of 6 players)
* In game mail to send messages and/or items to friends
* In game auction system for trade between players
* PvP rankings and Reputation via the Combat Glory and Victory point systems
* Customise your ship as if it was your floating homeMagyar site
[link] -
mateo019
csendes tag
Február 16.án kezdödik az Open béta.
-
venice23
csendes tag
Na kipróbáltam, és tetszik. Sok kaszt 6 faj, szép grafika, rengeteg játékos, köztük sok magyar is. De ezzel eggyütt sok a lag is, legalábbis nekem. Tudom nem nagy a gépem: 3 ghz-es p4 3,4-en megy, 2 giga ram x1950 pro radeon, és még low graffon is laggol, jó kérdés miért. Angol forumon írták hogy másnak is van gondja ilyen téren ( többek között egy 8800 gt vga gémelő egyénnek is) Ezzel eggyütt az egész gém élvezhető fogyasztható, rég nem voltam el ilyen jól mmorpgvel.
-
venice23
csendes tag
Na utánna jártam és sok embernek még jóval jobb gép mellett mint nekem, ki kell kapcsólni az ui-t és akkor nem szaggat, nem tudni mért van ez, pár embernél előjön, érdekes bug. Amúgy server lag is van, meg mind kettő, még ob van szal lessz még mit javítani.
-
Ryuu
tag
A WoW-ot nem veri, de attól még rohadt jó és ráadásul ingyenes.
-
mateo019
csendes tag
Én nagyot csalodtam ebbe a játékba. Abba is hagytam mert annyi hülyeség van benne amiért fizetni kell[igazi pénzért]hogy elmegy töle a kedvem.
-
joey0235
aktív tag
Hát én most töltöm kiváncsi leszek milyen
... No sacrifice, No victory ...
-
Digerist
csendes tag
Nekem anyiból nem tecik ez a játék hogy komolyan mán tistára olyan mint a wow a wow nekem edig még joban tecik mint ez de meg lásuk hogy milyen lesz ez de szerintem inkáb majd maradok a wow nál ha mán hasonlit a wow ra akor minek jágyak hasonló játékal mint a wow ha mán jáchatok is vele
-
joey0235
aktív tag
hát szerintem sokkal rosszab mint a WoW de akinek bejön hajrá
... No sacrifice, No victory ...
-
Morgan666
csendes tag
Ez a "hír" tudjátok mért igaz? mert az-t már mindenki vágja mint állat és már unják is az allods meg egész új. de ma már nem lehetne azt mondani h "Allods Online: WoW-verő ingyenes MMO?" mert a catának már olyan grafja + új sok zone van meg faj bg insta h az allods meg a többi no name mmo el isáshatj magát. még kérdeznék vmit... mit csináljak akk ha oda jön hozzám 1 caballos muonline-os vagy metines és azt mondja h "szar a wow" csak égessem be őket h inkább super mariozz több értemle van vagy csak vágja képem?
-
dominik13
csendes tag
segit nekem walaki megcsinaltam az acountot es nem akarja el fogadni a jatek a jelszawamat allods online a gpotaton meg wan a acount de mikor ra mek az allods gamera es ot van hogy acount name meg acount password akor be irom es a paswordot nem fogadja el akor mit csinajak segitsen nekem walaki please
kill you
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3590, 15,6" FHD, I5-8350U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- Playstation 5 Pro 2tb digital kiadás 3év gari.
- 128 256 512 MB DDR memóriák eladók
- ASUS ROG STRIX G15 G513IE (R7 4800H, 32 GB DDR4, 3050Ti, 512+512 M2)
- DDR3 szerver ramok, vegyesen, 16GB/24GB --- 1866/1600/1333Mhz Samsung, Micron, SK-hynix
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest