Allods Online: WoW-verő ingyenes MMO?

Amint megjelenik egy új MMORPG, sokan kezdik el mindjárt a World of Warcraft-al összehasonlítani, mondván hogy a WoW immár 5 éves motorja grafikailag elavult, és az új játék sokkal szebb, stb. Na most, ez abban részben igaz, hogy lassan tényleg picit szögletesnek tűnik a WoW grafikája a mostanában teret hódító csillogó-villogó grafikával rendelkező MMO-k mellett (Példa: AION). De hiába szebb az említett új játék, a WoW jelenlegi 11 és félmillió aktív előfizetőjével évek múlva sem fogja felvenni a versenyt, ebben biztosak lehetünk. A Blizzard remekművéért annak ellenére fizetik ennyien a havidíjat már évek óta, hogy sok más, ingyenes játék is napvilágot látott az elmúlt időszakban. Kiemelném például a Runes of Magic-et, mint a számomra legismertebb ingyenes MMO-t, amivel már a zárt béta óta játszok.

Most azonban egy újabb ingyenes masszívan multiplayer online szerepjátéknak fog indulni az európai zárt bétája. Az orosz Nival Interactive gondozásában fog megjelenni az Allods Online című ingyenes MMORPG, aminek Oroszországban már javában folynak a béta-tesztjei, ezekből származnak az alant látható videók. A játékot a tesztelők egyszerűen úgy jellemezték, hogy olyan mint a WoW, csak sokkal szebb köntösben. Európában a gPotato fogja terjeszteni a játékot, a felhasználáshoz csak egy regisztráció kell a honlapjukon (Linkek alább). A játék európai bétája hamarosan elindul, aki akar, az még jelentkezhet a játék hivatalos oldalán.


Ez a fantáziavilágba csomagolt játék az asztrális anyagban lubickoló varázslatos Allods szigeteken játszódik és lenyűgöző történetével, valamint klasszikus MMORPG játékmenetével kategóriája egyik kiemelkedő darabjának tartják fejlesztői. Mivel 12 millió dolláros támogatáshoz jutott a Nival Online, megértjük nagyravágyó szavaikat.

A játék topikjában megtalálhatjátok az összes információt és linket, amire szükségetek lehet az esetleges regisztrációhoz.

Érdekességképpen megjegyezném, hogy az Allods Online magyar oldalát is a RoM-Hungary csapat fogja készíteni, így akinek tetszett(tetszik) a Runes of Magic Hungary, az ugyanazt a színvonalat várhatja el az új oldal kapcsán is. A RoM-Hungary és a Gamepod hamarosan közelebbi kapcsolatot fog kiépíteni egymással, így remélhetőleg a jövőbeli Allods Online Hungary oldallal is sikeresen fogunk együttműködni.

 

Azóta történt

Előzmények