Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Azért egy kicsit megerőltethették volna magukat, ami a grafika korszerűsítését illeti. Valamint lehet elkerülte a figyelmemet, de a Titans is benne lesz?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
törölt tag
Teljesen epik, csak ne álljanak le a fejlesztéssel miután beindultak az eladások.
-
xtremez
aktív tag
válasz Bjørgersson #1 üzenetére
Benne lesz csak kifelejtette a szerző.
-
zsolt501
nagyúr
Kíváncsi leszek, hogy ehhez is fog e készülni Magyar feliratozás, és fog e belekerülni valami új történeti elem.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Xirtam
veterán
KELL!
-
Dilikutya
félisten
Az Age of Empires 2-höz készült? Csak képeket láttam, olyan nagyon az se lett felturbózva, bár a Mithology eleve sokkal szebb volt. Igaz, nem játszottam vele annyit, nem volt annyi időm rá, pedig a mitológiai szörnyeket bírtam.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
zsolt501
nagyúr
A régi verzióhoz létezett magyarítás, az újhoz nem tudok róla.
Az Age of Mythology sokkal későbbjött, ezért is lehetett grafikailag fejlettebb, és ehhez jött a Titan kiegészítés.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Bad Pritt
félisten
Ez volt a legjobb. Nem volt blizzardi diverzitása a népeknek, de az AoE játékoknál jobb volt, plusz a sztori, a fasza karakterek, a kiegészítő az új néppel és a monszter titánokkal... ez volt az aranykor az RTS-eknél, Mythology-val meg WarCraft 3-mal.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
.mf
veterán
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e képük megint elkérni egy új játék árát egy grafikailag felújított régi játékért
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Dilikutya
félisten
Egy grafikailag szépen felújított játékért nem kár az új ár, bár ne AAA kategóriás játék ára legyen, akkor se, ha az eredeti az volt. Az élmény a lényeg. Én tavaly vettem a Steam-re Quake 3-at, mert 2000-ben csak a 100Mb-os ripet töltöttem le 16 évesen, és azóta meg kapni se lehetett sokáig. Pedig az még fel sincs újítva, és alapáron nem olcsó a Quake pakk sem, igaz, akcióban vettem.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Ubran
tag
Erre benevezek en is
-
.mf
veterán
válasz Dilikutya #13 üzenetére
"Egy grafikailag szépen felújított játékért nem kár az új ár, bár ne AAA kategóriás játék ára legyen, akkor se, ha az eredeti az volt."
Pont itt van a kutya ( ) elásva. Most nem ugrik be, hogy minek a felújított változatán akadtam ennyire ki múltkor, de 29.99 EUR volt, ha jól rémlik...
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
citkar
addikt
Egyik kedvenc stratégiai játékom volt, elég hangulatos, ha akcióban lesz valamikor meg is veszem, csak mert valószínűleg nem a legolcsóbbak közt fog kezdeni
Bár a Rise of Nations Rise of Legends változatát is felújítanák[ Szerkesztve ]
-
xtremez
aktív tag
AoE 2 hádé az 19 ajró ami egyenesen pofátlan ár érte. Fele ennyiért kellene adni. Mythology is ezen az áron lesz kapható szvsz. Egy jó -90%-os leértékelés jól jönne
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Eddig is jatszottunk vele. Az ini file ba at lehetett irni barmire a felbontast. Szoval full hd ba ment win 8 alatt is.
-
xtremez
aktív tag
válasz ImpersonatoR #18 üzenetére
Rendesen 16:9-ben ?
-
addikt
Igen nem torzit. Nem is torzithat hiszen azt a felbontast allitom be ami a nativ felbontasa a monitornak. Egyebkent az online srerverek a mai napig mennek csak mar elfogytak az ervenyes cd kulcsok. Megveheted az erdetit de azzal nem tudsz mar multizni. Ra is van irva a dobozra h multira alkalmatlan vsak single player. Ezert szoktunk hamachin jatszani ami rohadtul korulmenyes meg utalom is. Ezert lesz jo a steames felujitott valtozat vegre.
-
addikt
-
elithun
őstag
Mindenképpen be fogom szerezni, bár azért megvárom mire kb. 5€ lesz az ára.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest