Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz Mr Anderson #151 üzenetére
Eh!
Nem gondoltam volna, hogy a Samu is eljut erre a szintre, hogy lebirkázzák a vásárlóit
sSheep
Kozelebb kerultek az almahoz megitelesben, ez azert komoly elismeres, buszkek lehetnek ra. -
janeszgol
félisten
válasz aujjobba #152 üzenetére
Jah, Samsung Galaxy S(heep) után jön a Samsung Galaxy N(oob).
Nyugi, 2021-ben szerintem látunk még jót is ettől a cégtől. Gondoljunk bele, akkor már nem az Exynos 7904, 9611 és társai lesznek, hanem elvileg jönnek az újabbak. Plusz remélem a SE2020 ihletett adott nekik, és jön a Galaxy Alpha 2. De jó lenne![ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
én mindig tokban tartom a telefonom. nem csak biztonság okokból, hanem fogás miatt is (mostani telefonok túl vékonyak /könnyűek, lehet hülyén hangzik ) így jobban érzem ha van egy tok.
engem jobban érdekel hogy vezeték nélküli töltés /melegés szempontból mennyivel jobb /rosszabb a műanyag hátlap?
-
k-adi
nagyúr
valóban nincs kompromisszum mentesség sajnos egyiknél se, de ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy azért vannak különbségek kompromisszumok közt is! de ez mintha mindig feledésbe merülne.... azaz jelen esetben a hozott példádnál maradva: inkább nyissa meg "lassabban" az appot (bár ez se igaz, mert sokkal erősebb mint pl. az aktuális Kiriné de mindegy... ) mint, hogy egyáltalán ne is legyen app amit megnyithatna! ja és kb. ugyanolyan árért
szóval lehet oltani a samut, persze, most van miért bőven, de pont a huawei-vel ellenpéldálozni.. nos az kicsit komikus
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
veterán
válasz tesz-vesz123 #157 üzenetére
Szerintem mindegyik egy kiló szar és egyik hardver se kellene, csak SD semmi más...
-
Aryon87
félisten
Én nem pontszámokat nézek. valós teljesítményt. Aki az auntutura ad, meg is érdemli..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Ricardo
titán
az hiányzik a táblázatból, hogy mindezt hány fokon teszi, és milyen energiaigénnyel.
-
aujjobba
addikt
Erdekes kerdes.
Nemregiben lecsereltuk az asszony Honor9-et Honor20-ra, mert feldagadt benne az akku.
Vegul raaldoztam a penzt, szervizben akku csere, hatlap visszaragaszt, stb.
Namost igy neha nyomogatom a H9-et, es valojaban meglepoen gyors es reszponziv, van benne talan 4GB RAM, szepen dobalja elem az appokat.
Valami evekkel ezelotti Kirin van benne.Szerintem siman jok ezek a cuccok, megalljak a helyuket, elvezetes hasznalni. En megrögzött almás vagyok, de igy is ez a velemenyem.
(#160) tesz-vesz123: az A9 is rohogve elviszi az iSE-t (2016) iOS13-mal es a 14 betaval is, idotallo cuccok ezek. Ahogyan a droid flagship-ek is par eve, megmielott valaki ram nyomna az iSheep belyeget.
[ Szerkesztve ]
-
-
Aryon87
félisten
válasz #65577472 #167 üzenetére
Ismerve a Mate20Pro esetét, semennyire, azaz 0-t adok. A BOE jól vizsgázott ott, míg az LG panelek bezöldültek.
Az hogy a másikoknál miért nem felelt meg, azt nem tudom, biztos azért mert kínai és nem koreai ..lakotibi nem véletlen írtam hogy aki a benchmarkra épít, megérdemli. gyakorlatban van erő. És ott bőven kijönnek a turpisságok..
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
"Az hogy a másikoknál miért nem felelt meg, azt nem tudom, biztos azért mert kínai és nem koreai"
Látod, belőled is csak a butaság árad. Az Apple és a Samsung egyaránt érdeklődött a BOE iránt, csak kiderült, hogy komoly minőségbeli problémák vannak a technológiával. De azért köszi, kb. erre számítottam. -
Aryon87
félisten
Mert nem a kijelző volt a téma eredetileg..
Mindegy is. A lényeg, hogy a Samsung is lejtmenetbe váltott. Az ember nem ezt várná el.
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Csak sajnos az a gáz hogy kb már 10-15 perc játék után a melegedés miatt nagyon sokat csökken az fps szám az Exynos-nál és úgy látszik hogy A13-nál is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
doooo
veterán
Majd ha találsz egyetlen gyakorlati problémát, tehát észrevehető lassúságot, használhatatlanság határát súroló esetet a processzorból kifolyó, "jelentős" kompromisszumok nyomán, akkor szólj. Kevered a dolgokat mostanra. Az Exynossal nem az a probléma, hogy gyenge, lassú, hanem, hogy valamennyivel gyengébb, mint a Snapi, és mégis egyforma áron forgalmazzák, ugyanabban a készülékben. De összesítésben egy Kirint (990-et történetesen) még mindig elveri, nem nagyon, csak a szokásos mértékben. Sehol nincs panasz a sebességre vagy bármire, egyszerűen csak zavaró a tudat, hogy másik kontinenseken még egy kicsivel jobb eredményeket lehetne elérni a benchmarkokban, ugyanazon az áron. De tovább megyek, tényleg a fogyasztás a legnagyobb probléma. Ami ismét nem jelenti azt, hogy bármiféle lassúság jellemezné. Szóval az jogos kifogás, hogy pazarlóbb (a Snapinál) az energiával, de, hogy ennek nincs sebességben, felhasználó által érzékelhető hátránya, az is fix (nyilván ezért is mernek meglépni ilyet a gyártónál). Ja de persze a három felsorolt közül leggyengébb Kirin esetén sincs felhasználó által érzékelhető lemaradás, ebben is biztos vagyok, és abban is, hogy ez már messze van teljesítményben az S865-től, de mégsem problémáznak vele, mert nem kényszerítik arra az embereket, hogy párhuzamokat vonjanak a kettő között azzal, hogy ugyanabba a modellbe rakják őket.
Azt is lehetne mondani, hogy az idén a Snapi lett túl jó a többiekhez képest (és ez nincs minden évben így). Tökéletesen kiegyensúlyozott.[ Szerkesztve ]
-
PinguPingvin
csendes tag
hát, inkább s20
-
7Heads Drago
veterán
de, hogy ennek nincs sebességben, felhasználó által érzékelhető hátránya, az is fix
A feletted lévő hsz-ben ezt a videó azért elég jól megcáfolja. És ez elő fog jönni minden olyan esetben amikor majd melegszik a telo nem csak a játékoknál. Persze sokat függ attól ki mire használja. A telefonálás, az emailok, meg a böngésző nem terheli le normál esetben.
Ha grillezni akarok majd veszek egy S20-at, addig számomra felejtős.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
k-adi
nagyúr
válasz 7Heads Drago #177 üzenetére
általános, "normál" használat során nem grill, a melegedés 90%-a mobil-játék közben jön elő, ami lássuk be nem elsődleges cél egy mobilnál.. persze ettől függetlenül jó lenne ha nem melegedne, főleg ennyi pénzért
-
Szakiii
addikt
válasz 7Heads Drago #179 üzenetére
Videózást note 8 bírja, navit is de akuban gyenge, bár én kocsin használom a navit a teló csak netet ad, így nem szokott gond lenni. De navira szerintem egy note 8 aku pl gyenge, de ez már relative régi készülék.
-
antim
tag
Úgy látszik a Samsung kissé kimerült az évre. Innovációban elfáradt. Valamikor a Note széria bejelentése még izgalmas volt, ma már csak n+1 teló.
-
7Heads Drago
veterán
válasz lakotibi #182 üzenetére
Nekem a Honor 6 előtt volt samum. A 6-os még melegedett, ellenben a Honor 8, a Mate 10 pro, P 30-al nincs ilyen bajom. Habár a P 30-at nem régen a napon felejtettem és az kikapcsolt biztonsági okokból. Nem mondom hogy most vegyél Huaweit, de szerintem az iPhonek se melegszenek. Annak idején eleget fogdostam a forró telefont többet nem akarom.
-
Somatom
veterán
válasz lakotibi #182 üzenetére
Érdekes, hogy az enyém nem melegszik. A teló nem arra való, hogy a szélvédőn naphosszat navigáljon. Én nem a 200 ezres telómat használom erre, hanem célhardvert. Három éve napi 13-15 órát megy a szélvédőre tapasztva, bekapcsolt kijelzővel.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
7Heads Drago
veterán
-
Somatom
veterán
válasz 7Heads Drago #188 üzenetére
Ez autótípus-függő. Veszélyes, ha nem a látótérben van a rostély. Én nem tudnám olyan helyre rakni, ahol hűvöset kap és nem kell elvennem a tekintetemet az útról.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem se kap hűvöset mivel ha nem a szélvédőre fúj a klíma, akkor lábra. Nem bírom elviselni ha rám fújja a hideg levegőt.
Ellenben árnyékban van a telo amikor magasan áll a nap és jobban látom a kijelzős is. Az esetek nagy részében nem kell nézni a kijelzőt mivel mondja. Az golfban a szellőző alatt van amúgy is a navi szóval jó a magasság is.[ Szerkesztve ]
-
-
Schuler888
senior tag
egyreszt az exynos meg igy is a kirin elott jar, masreszt a snapdragonhoz kepest melegszik jobban, harmadreszt a vilag nagy reszen az s20 szeria a snapival jelent egyet, az h a sargolyo ezen reszen elsz, szivas, de ez van. Nadehat igyse-ugyse venned meg, nem igaz?! Negyedreszt minden telefont erdemes ejszakara toltore rakni es a nagytobbseg igy is tesz. Ennyi. Koholt ervek. :) a GMS mentessegre es a gyengebb kirinre nem sok mentseg van, plane ilyen pofatlan ar mellett...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
janeszgol
félisten
válasz Schuler888 #191 üzenetére
Nekem van egy megkímélt. Imádom a méretét, és a kameráját Lolli alatt. (KitKat alatt sokkal gyengébb képeket lő.) Állítom Lolli alatt partiban van kamerában a Huawei P10-zel. Ha nem jobb nála.
Egy baja van, és az a melegedés. Ha melegszik, akkor bootloop. Ráadásul a hőmérsékletét a telefonnak rosszul ítéli meg a szoftver, és könnyen kerül bootloopba emiatt. De ha vigyáz rá az ember, akkor patent. Jöhetne ebben a méretben új Samsung. Oké az akku nem tudna megfelelően nagy lenni, de szerintem egy 2300-2500-as ha belemenne, nekem megfelelne. -
Somatom
veterán
Nemzetközis kamionsofőr vagyok. Heti 2500-3000Km -t megyek. A jogszabály szerint a normál pihenőidőnk napi 11 óra, ami hetente max. három alkalommal 9 -re csökkenthető. Ha kivonjuk a 24 -ből, akkor kijön a 2x13 + 3x15 óra meló. A munkáltatók szeretik ki is maxolni ezeket a lehetőségeket. A nettó vezetés persze ettől kevesebb, de egy 45 perces pihire, vagy rakodásra nem fogom ki/be kapcsolgatni a navit. Kezdéskor bekapcsolom, nap végén meg ki.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #192 üzenetére
egyreszt az exynos meg igy is a kirin elott jar,
Hol? A tesztekben? Sík ideg vagyok.... mi lesz most. Kár hogy ez valós alkalmazásoknál nem látszik.
Snapi vs exynos ha érdekel: [link] Engem pl nem érdekelnek a szintetikus tesztek. Sokkal nagyobb baj hogy pl fényképezésben is gyengébb.
Negyedreszt minden telefont erdemes ejszakara toltore rakni es a nagytobbseg igy is tesz.
A balgák. Pedig az okostelok nagy részében pont ezért van ott a gyors töltő. Az egész éjszakás töltéssel vágod tönkre pont az akkut.
A gms mentesség neked hátrány, de van akinek előny.
Kit érdekel mennyiért adják a telot? Te úgyse veszel, akinek meg ez kell az meg majd eldönti kell-e neki. Sőt ahogy ütőd a Huaweit sztem féláron se vennél semmit se. Miért kell egymás zsebében turkálni? Miért baj ha Huaweit vesz valaki? Jobb ha cigit, piát, drogot vagy egyéb hülyeséget vesz helyette?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz 7Heads Drago #198 üzenetére
"Jobb ha cigit, piát, drogot vagy egyéb hülyeséget vesz helyette?"
Érdekes kérdés, de sajnos, ez csak akkor derülhetne ki, ha vennék egy Huawei -t.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
k-adi
nagyúr
válasz 7Heads Drago #198 üzenetére
"ez valós alkalmazásoknál nem látszik."
hm, ebbe azért bele lehetne kötni... de a vitát megelőzve, tegyük félre ezt most... lehet hogy "érzésre" szerinted gyors (vagy legalábbis pariban vannak) de a tudomány még nem így működik, hanem értékek mérésének alapján egy meghatározott sztenderdhez viszonyítva (és amit meg tudsz ismételni és ~ugyanazt az eredmény kapod).
tehát amit ki tud magából préselni ha csak 1-el is nagyobb a teszt értéke (ami valóságban jóval több), akkor technikailag jobb a másikhoz képest... és akkor még nem is a snappyt néztük (amivel jönnie kellett volna) hanem a gyengébb exynost.ha pedig "Miért kell egymás zsebében turkálni?" akkor Miért kell egymás akku töltési szokásába beleszólni? Balgák vagy nem, a legtöbb ember leszarja az akku romlást és kényelmesebb este felrakni. De persze, ha bele akarnék kötni, akkor még így is jobban teszi az aki este felrakja lassú töltővel hosszútávon, minthogy te egész életébe gyorstöltőzöd... de ma már ott tartunk, hogy hamarabb veszel új telót, mintsem a töltés tönkre vágná azt, szóval ez a téma felesleges piszkálódás csak, manapság az új telók esetén nem igazán releváns már (1-2 példa kivételével persze)
"Kit érdekel mennyiért adják a telot?"
hát, mondjuk kb. mindenkit?
a probléma ott van, leírva ezredjére is, hogy gms mentességgel ugyanoda pozicionálják magukat a piacon, mint eddig ami azért elég meredek, tekintettel, hogy a hms technikailag még nincs is 1 éves.. tehát most fut a pilot időszak, a korlátozott alfa-teszt (mate30) után, az új telók userei mind béta tesztelők még a javában ugyanolyan árért, ami minden csak nem korrekt..... de persze a mai világban már lassan egyre gyakoribb jelenség sajnos, nem is kell messzi menni: 2020 Snapi vs exynos
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest