Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
mégiscsak Angliából származik a modern futball
-
r3dsnake
nagyúr
Nemigazán értem ezt a fifa lázt évről évre.
-
Penndragon
tag
-
wednesday
őstag
válasz Penndragon #3 üzenetére
Annyi változtatás pont van, hogy egy focirajongót érdekeljen. Jobb labdakezelés, 1-2 új megmozdulást stb. De ezek nem olyanok, hogy kapából lehet érezni (inkább úgy fogalmazok, hogy látni, vagy nagyon látványosan eltérne egy 1 évvel ezelőtt résztől).
Akinek nem elsődeleges a foci, csak néha tolná annak tök felesleges az évenkénti csere. Oda jó a 3-4 éves periódus.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Silentfrog #4 üzenetére
ja, a felcsúti stadion is teltházas lesz hétvégente valószínűleg....
ha meg mégsem, hát hoznak rá egy törvényt, ami kimondja, hogy mégis az -
wolfman
veterán
válasz Penndragon #3 üzenetére
Változik hát. 13 Brit pályán lefestették a kapukat, 4 Spanyol stadionban kicseréltek 38 nagyteljesítményű halogén izzót, a Brazil válogatott felszedett pár kilót, a Német válogatottnak magasabb lett a fizetése az Egyiptomiak pedig kaptak kényelmesebb cipőbetétet. Általánosságban pedig minden játékos kap egy-egy pici új ráncot az arcukra, mások "ráncfelvarrást". Ezeket mind tartalmazza az új rész.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Dilikutya
félisten
Amíg focizott, Beckham-nek évente volt új frizurája, jobban hangzott FIFA 2006-ról 2007-re váltani, mint kiadni egy Beckham's New Hair DLC-t, mégha ez a játékosoknak több pénzébe is került.
Lásd be, milyen hülyén hangzik, hogy Beckham's New Hair DLC.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
raven84
senior tag
Az ultimate team miatt veszik ennyien.
-
fagy53
nagyúr
Jól tudom, hogy a GTA 5 jelenleg konzolos, míg a FIFA PC is? Ha a GTA 5 kijön PC-re, akkor változni fog a mostani felállás?
-
fi:zi'k
nagyúr
Az utakat meg azért építik, mert az autólopás egyre népszerűbb?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
errorcode06
őstag
Ahogy elnéztem ps3-on, sokkal jobb lett a karakterek mozgása, sokkal reálisabb, ráadásul (szerintem) animációk is szebbek lettek...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Gomez86
őstag
"Itthon is nem véletlenül építik a stadionokat" amiket ha már félig megtöltenek, akkor ováció van....
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Legendd
senior tag
A FIFA 14 jobb lett, mint a 13, bár nagyon fura...én elsőként játszottam itthon vele, amíg a 13-ban első divíziós is voltam, addig most még szenvedek a nyolcadikban a bent maradásért bár ugye még egyelőre a profibbak játszanak online, pedig pass sincs.
Ami elég gáz, hogy az összesorsolás nem konzekvens, Chelsea-vel játszom, mégis csomószor kerülök össze a Reallal, ami azért játékban más szint, gyorsabbak.
No meg végre eltűnt az 5 perces szabály, vagyis semmikor nem tudsz kilépni úgy, hogy az ne számolja el a rendszer, ezzel is megakadályozva a sok kis kre..nt, aki a gyorsan bekapott gól után kilépett és az EA nem számolta meccsnek a dolgot.YouTube: https://www.youtube.com/@tamzso
-
dre75
tag
Az lehet csak a GTA V-ből az első 3nap megvettek annyit amennyit fifából sose
-
BlackSoft
addikt
Az...a FIFA nagyon jó lehet Nemsokára a géppel fognak egyesek nyaralni, valami holiday simulátorral? Miért nem lehet kint focizni? Egy dolog, hogy utálom a focit minden formában, de azért neeee gépen csináljuk már...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
mephi666
nagyúr
válasz BlackSoft #20 üzenetére
most menj át akkor a horgásztopikba is bejelenteni, mennyire utálod a horgászatot és milyen értelmetlen időtöltésnek tartod (a horgász-szimulátorokat szintén)
on: azért nyomta le a fifa14 a gta5-öt, mert a gta-t aki tudta, megvette első nap, a raktárak kiürültek és kapni se lehet éppen?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
myckie2
őstag
"Itthon is nem véletlenül építik a stadionokat. Népszerű a foci,a valóságban és a játékokban is." Jó vicc volt.
-
Ps Vita
őstag
Imádom,hogy olyanok szídják a Fifát folyton akik ki se próbálják az új részeket
-
ricshard444
veterán
Ezért nem szeretem a Brit toplistát, 90%-ban a legújabb AAA cím az első
Vannak dolgok...
-
alevan
őstag
válasz BlackSoft #20 üzenetére
Peddig megfogadtam hogy neked és a hozzád hasonlóknak nem írok többet, de utoljára...:
Igen, vannak akik "élőben" nem szeretnek focizni, csak konzolon-PCn. Vannak akik csak 2-3 haverral szeretnek játszani, és egyszerübb online, mint összeszedni még 20 embert, termet bérelni. Főleg, ha a két személy pár száz kilóméterre laknak egymástól (pontosabban én és a haverom 160KMre lakunk egymástól).
De a te gondolkodásmódoddal élve minek szimulátor? Ne versenyezz gépen, menj el autóversenzőnek! Ne repülj szimulátoron, menj pilótának! Ne CoD-ozz, menj katonának.
Sőt, akkor mindek GTA5 PC-s port (amiért annyit sírsz)? Menj unatkozó gazdag családapának, fiatal afró gengszternek vagy egy vén pszihopatának (eddigi megnyilvánulásaid alapján nem biztos, hogy nem az leszel...).
Akkor lényegében miért is készülnének játékok? Képzeld el BlackSoft, ha nem lennének hasonló játékok, akkor mi lenne. Például neked sem lenne Nvidia videókarid amit annyira istenítessz, mert nem lenne mire felhasználnod.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
anulu
félisten
magas labda, de le kell csapni a "futball" az USA-ból származik. amit Angliában találtak ki, az arra jó, h 22 ember kergessen egy bogyót, és értelmetlenül fetrengjenek, amikor véletlenül egymáshoz érnek
de no offense, személyes vélemény
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
wednesday
őstag
És ha én Witcherrel akarok játszani, akkor hova menjek?
A Batman jelmez elkészítése meg sokáig tart.
szerk: Én se értem egyébként, hogy pont a FIFA miben is különbözne a többi játéktól? Még ha valami kinectes verzió lenne egy labda "kontrollerrel" akkor talán értemén a dolgot....
[ Szerkesztve ]
-
BlackSoft
addikt
Amit írsz hülyeség... A focizás egy sportjáték, melyet bárki játszhat, nem kell hozzá egy egész csapat. 10 évvel ezelőtt akkor ezek szerint nem fociztak az emberek?
Nem kell bérelni semmit. Kimész egy füves területre egy labdával, leraksz valamit, ami a kaput jelzi, és adjad neki. Én is fociztam, pedig nem szeretem alapjáraton...
És az egy dolog, hogy személy szerint te éppen játszani szeretnél valakivel, aki távol lakik tőled. De ezt nem lehet elhinni, hogy mindenkivel így van, hiszen első helyen szerepel a FIFA 14 jelenleg, ami azt jelenti, hogy valószínű a játékosok 50%-a tizenéves, aki hazaérve az iskolából leül a gép elé, és és nyomassa a focit este 11-ig, majd a következő nap újra kezdődik a dolog. Mert nem ismerik a szórakozás tágabb fogalmát, csak annyit, hogy van xbox, ps, meg pc, és kész. Ja...de....van még psp is, amin órán játszanak a tanulás helyett.Autóverseny az megint más kategória. Nem mehet el akárki versenyezni, ahogyan háborúba sem mehet senki a kedvére, de szerintem nem is akar, ugyan úgy, ahogy pénzszállítót sem szeretne egyikünk sem rabolni, de nem is képes rá valószínűleg. A Foci, a Kosár, a Horgászat adott mindenki számára, csak azt kell eldönteni, hogy ketté akarjuk-e választani a valóságot a virtuális tértől. Sajnos a többség már nem akar határt szabni, és már a fizikailag elérhető dolgokat is a gépen csinálnak.
Amióta van a PS Home vagy mi a fene, meg a hasonló dolgok, már emberek százezrei ott élik az életüket, ott csajoznak, ott mennek discoba, és mindent virtuálisan csinálnak, közben egy fotelban ülnek, és penészednek.
-
BlackSoft
addikt
válasz wednesday #33 üzenetére
Nem, nem a játékokkal. Szerintem érthető volt az egész amit leírtam.
Egy dolog a játék, és már teljesen más dolog az, amikor a gép előtt él valaki, és ott jár a szabadba, ott keres magának barátokat/barátnőt, és ott végez minden olyan tevékenységet, amit percek alatt a szabadba is összehozható lenne.
Pedig bizony én nem vagyok valami vénember, aki azt mondhatja, hogy mi volt régen. Én abszolút gépen nőttem fel, Atari-tól a 286-oson át a mostani i7-ig mindíg ami a legjobban lekötött az a számítástechnika, és a technológiai fejlődés. Mégis mái napig meg tudom különböztetni, mi az amit a gépen kell csinálnom, és mi az amit a valóságban kell a barátaimmal, ismerőseimmel. Elmegyek a nagymamámhoz amikor beszélgetni akarok vele, és nem Skype-on videótelefonlálok vele. Ha bulizni szeretnék, akkor felhívom pár ismerősöm, és elmegyünk este valahova, és nema Second Life-ot indítom el. Ha golfozni szeretnék, akkor nem töltök le androidra egy appot, hanem elmegyek a legközelebbi golfpályára játszani.
-
szentvik
tag
válasz BlackSoft #35 üzenetére
De ha már egy dolog a játék meg egy másik az, hogy valaki a gép előtt éli le az életét akkor miért a FIFA az amire azt mondod, hogy miért veszi meg valaki és miért nem a réten nyúzza. Ha mást nem hát a sikerélmény miatt, mert arra megy el a labda amerra a júzer akarja, és nem mint a veló életben történne bármelyik amatőrrel (már ha eltalálja a labdát ). Emlitetted a kosarat is...ott meg ez még hatványozottabban igaz.
Nem mondom, hogy nem értek egyet az irásodban foglaltak egyes részeivel, csak nem értem miért a FIFA a baj...
Az ALIEN azért ALIEN mert a Földön nem ALIEN...
-
BlackSoft
addikt
Azért baj, mert nem mindenki azért játszik vele, hogy kipróbálja, és "funoljon" vele, hanem elég nagy a számuk azoknak, akik órákat játszanak vele naponta, és komolyan veszik, mint ha valóban játszana, és számítana minden, ami történik benne, közben simán lemehetnének focizni is, csak az agya már el van sorvadva ahhoz, hogy kimerészkedjen, és valódi emberekkel játszon. Tehát szerintem ez elég romboló hatású játék azok számára, akik alapból túl sokat töltenek a gép előtt.
-
wednesday
őstag
válasz BlackSoft #37 üzenetére
De a FIFA nem azért van, hogy focizzál!!!
Ez csak egy JÁTÉK semmi más. Ugyan olyan mint a TÖBBI, ugyan olyan játékélményben, mint egy FPS, RTS, meg akármicsoda.Te tévedésben van, nem azért játszanak vele ennyien, mert ők igazából focizni akarnának, csak ehhez már lusták. Egyébként a fifamániás ismerőseim heti 3x eljárnak focizni.
Én meg pont azért szeretem a FIFÁ-t, mert a legkevesebb időt kell rászánni. Néha 1-2 meccset lezavar az ember azt ennyi volt a nagy kockulás. Aztán lehet bármi mást csinálni.
-
GouGraN
tag
Annak a szarnak semmi köze a futballhoz. Az csak egy nagyon gyenge rögbi utánzat, vedőfelszereléssel a szétszteroidozott kislányoknak. Mert azok kislányok, az igazi rögbisekhez képest.
Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark, I was born in it, moulded by it.
-
Dilikutya
félisten
válasz BlackSoft #26 üzenetére
Hogyne lenne! 10 Best Fishing Games For PC.
Van dugás szimulátor is, pont pecás ne lenne....Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
BlackSoft
addikt
válasz Dilikutya #43 üzenetére
OMG Hát erről csinálok egy videót Láttam már akkora semmirevaló simlatorokat, hogy az brutális, de horgászást még nem...Eddig a FA szimulátor a legjobb, ahol te egy fa vagy, és az erdőben élsz..és ennyi
-
JanR
addikt
Nekünk az csak jó, ha ilyen hamar csúszik lefelé a GTA V Kénytelen lesz a rockstar kiadni PC-re is
-
skylinelaca
senior tag
Bár néha haverok miatt képben kell lennem 1-2 magyar "büszkeség" kapcsán én semelyik focit nem szeretem, "tojás foci" nem köt le a "gomb foci" meg nevetséges. (Tényleg amit leírsz, felnőtt emberek sírva fetrengenek ha egymáshoz érnek ,sőt még még fizikai érintkezés nélkül is) Ez a sport? Ennek ellenére PSP-n a mai napig szívesen játszok Fifával, ott valahogy leköt.
Üdv: Laca
-
anulu
félisten
válasz skylinelaca #47 üzenetére
PS3-on én is nagyon szívesen fifázok, single és multiban is. de TV-ben max 1-2 meccsbe ha belenézek szezononként, és rájövök, h nagy színházakban is kisebb színészi teljesítményt nyújtanak az előadók...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
nagyúr
+1
Bármilyen sportjáték(és nem, az autós az számomra nem sport) eléggé fura videójátékban. Érthetetlen, hogy mi jó benne pedig pl. focit szeretem nézni TV-ben.
Sportot élőben kell játszani.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
skylinelaca
senior tag
Sajna PS3ra nincs Fifám, PSPre vettem mert többet vagyok úton mint itthon de tv-n nagyon jó lehet... Lehet szerzek 1-2 évvel ezelőtti Fifát ps3-ra.
Narxis: Anno megvolt Ps1-re a Sydney 2000 olimpiai játék ,nagyon **** volt, néhol szörnyű irányítással , abban nem értettem h mi a jó ,hogy bringás sportokban ujjad beletört abba a 2 gombba amit nyomkodni kellett hogy tekerjen...na annak sok értelmét tényleg nem láttam
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L380 Yoga 27% ÁFA 13.3" HD i3-8130U 16GB DDR4 256GB SSD gar
- iPad Air 4 LTE (SIM kártyás) Silver 64gb
- MSI MS16K2 Laptop i7-7.gen 16/1Tb
- Latitude 7440 27%14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer gép - Gigabyte B660M, Intel I5 12400, 16GB DDR4, RTX 3060 12 GB, 512GB M.2 SSD, Be Quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest