Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Én a DS2t hoztam volna ki győztesen az akció játék kategóriában...a többivel egyetértek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ribizly
veterán
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Én max azért tettem volna a DS2-t a trónra, mert minden platformon elérhető. Amúgy meg nem tudtam volna különbséget tenni a két párbajozó TPS között, de mindenesetre az igaz, hogy a GoW3-at úgy nyomtam végig, hogy majdnem ráment a reptérre való kiérésünk, de szerencsére időben be tudtam fejezni a kampányt
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sirandrish
legenda
Pont ez a lényeg...a DS2 multiplatformként is olyat tett le az asztalra hogy az beszakad alatta...a GOW3 egy Exkluzív cím...
Természetesen ettől még üt de valljuk be...egy only game-től nem is várunk mást..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
gyáliSanyi
őstag
Gears of War 3 sokkal jobban megérdemelte volna a díja, ha kijön PC-re is.
Dead Space 2 legalább kijött mindhárom platformra. TPS-nél inkább a multi döntött ennél a 2-nél.Live poor, die rich.
-
Apika
addikt
válasz Sirandrish #3 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
- ÚJ MSI 4K CORE I5 13400F Gamer PC 10X4.4GHz 32Gb DDR4 1.0TB NVME SSD RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR!
- 16 DARAB ! GAMER TERVEZŐ GÉP -20 -50% NVIDIA 3050 , 3060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- ÚJ MSI 4K CORE I5 12400 Gamer MAX PC 6X4.0GHz 16GB RAM 1.0TB NVME SSD AMD 6700XT 12GB DDR6 2ÉV GAR
- Dell Latitude E7470, 14" FULL HD IPS, I5-6300U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest