Új hozzászólás Aktív témák
-
Apika
addikt
válasz Sirandrish #3 üzenetére
+1
-
gyáliSanyi
őstag
Gears of War 3 sokkal jobban megérdemelte volna a díja, ha kijön PC-re is.
Dead Space 2 legalább kijött mindhárom platformra. TPS-nél inkább a multi döntött ennél a 2-nél.Live poor, die rich.
-
Sirandrish
legenda
Pont ez a lényeg...a DS2 multiplatformként is olyat tett le az asztalra hogy az beszakad alatta...a GOW3 egy Exkluzív cím...
Természetesen ettől még üt de valljuk be...egy only game-től nem is várunk mást..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
ribizly
veterán
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Én max azért tettem volna a DS2-t a trónra, mert minden platformon elérhető. Amúgy meg nem tudtam volna különbséget tenni a két párbajozó TPS között, de mindenesetre az igaz, hogy a GoW3-at úgy nyomtam végig, hogy majdnem ráment a reptérre való kiérésünk, de szerencsére időben be tudtam fejezni a kampányt
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Sirandrish
legenda
Én a DS2t hoztam volna ki győztesen az akció játék kategóriában...a többivel egyetértek
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy csokor, friss Galaxy S25 render
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Dell G3 3500 Gamer Laptop, i5 10300H, GTX 1650, 512SSD, 8gb DDR4 Ram
- I5-7600 + ASUS PRIME H270-M PLUS + G.SKILL DDR4-2133MHz 16GB (4x4) + GIGABYTE RTX 1050 2GB
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265K + Új RX 7800 XT 16GB + 32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad L470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garancia
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar