Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz agressor12 #12522 üzenetére
Csak megerősítem Intruder válaszát :
A Wifi bizonytalan 1080-as filmek streameléséhez. Én most kisérletezem egy málnaPc-vel és a vége a kábelezés lett. Délelőtt még szaggatásmentesen lejátszik egy 30GB-os Avatárt , délutánra hazajönnek a lakótelepre, "teleszemetelik" az étert puff, két percenként beszaggat...
Ha NTSF a fájlendszer az baj , mert a hozzátartozó driver képes megenni a processzor 25-30%-át. Állj át ext4-re. Az USB3 javallott, az SSD kicsit túlzás a jelenlegi konfigurációba , de lelked rajta...
Én Freshtomato-t használok, A Transmissionn-el torrentezek , és a htop szépen megmutatja hogy a memória elég, a cpu használat viszont sokszor 90% fölött van, ezért is érdekelne engem is az AC66U B1 két processzora hogy dolgozik.
Jeleleg a két bekábelezett gépen egyszerre tudok 1080-as átlagos fimet nézni , és torrentezni, de ez már határeset, ekkor nem célszerű nagyobb torrentes letöltésbe belekezdeni, mert beszaggatnak a filmek.Még egy érdekesség hogy bár a memória elegendő (50-60% kihasználtság) mégis érdemes SWAP partíciót létrehozni,nagyon kicsi a a kihasználtsága (10-20%), valahogy mégis segít a szaggatásmentes streamelésben, nem tudom hogyan, nem vagyok linux guru, ez tapasztalati tény. A Swap mérete duplája a memóriának 500 MB.
Ha érdekel a htop-ról küldök printScreent.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs