Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolt_64

senior tag

válasz agressor12 #12522 üzenetére

Csak megerősítem Intruder válaszát :

A Wifi bizonytalan 1080-as filmek streameléséhez. Én most kisérletezem egy málnaPc-vel és a vége a kábelezés lett. Délelőtt még szaggatásmentesen lejátszik egy 30GB-os Avatárt , délutánra hazajönnek a lakótelepre, "teleszemetelik" az étert puff, két percenként beszaggat...

Ha NTSF a fájlendszer az baj , mert a hozzátartozó driver képes megenni a processzor 25-30%-át. Állj át ext4-re. Az USB3 javallott, az SSD kicsit túlzás a jelenlegi konfigurációba , de lelked rajta...

Én Freshtomato-t használok, A Transmissionn-el torrentezek , és a htop szépen megmutatja hogy a memória elég, a cpu használat viszont sokszor 90% fölött van, ezért is érdekelne engem is az AC66U B1 két processzora hogy dolgozik.
    Jeleleg a két bekábelezett gépen egyszerre tudok 1080-as átlagos fimet nézni , és torrentezni, de ez már határeset, ekkor nem célszerű nagyobb torrentes letöltésbe belekezdeni, mert beszaggatnak a filmek.

Még egy érdekesség hogy bár a memória elegendő (50-60% kihasználtság) mégis érdemes SWAP partíciót létrehozni,nagyon kicsi a a kihasználtsága (10-20%), valahogy mégis segít a szaggatásmentes streamelésben, nem tudom hogyan, nem vagyok linux guru, ez tapasztalati tény. A Swap mérete duplája a memóriának 500 MB.

Ha érdekel a htop-ról küldök printScreent.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák