-
GAMEPOD.hu
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #8613 üzenetére
Hat annyit elertunk, hogy en mar hozza merek nyulni ilyesmi dolgokhoz, es nem bamulok ilyedten a munkahelyen, hanem ha mondjak az okosok, hogy "aaaa... csak belepsz putty-al, ez az, su-, meg nezd meg hogy megy a screen, tudod, bla-bla! Egyszeru!" Szoval ilyenkor hozza merek nyulni, esetleg kerdezek toletek. Education...
De azt sajnalom, hogy te rosszul jartal jelen esetben!
A fiam jart ugy a multkor, hogy veletlen olyan csokit vittem neki, amibe ez a hulye sved sos fekete cukor darabok volttak belerakva. Na, az az o sztenderdjeinek sem felelt meg.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz bambano #8613 üzenetére
Bocsanat! Ez szerint szerin nem megoldas az otletem, mert az Ethernet sem olyan vegtelen popec...
En mondjuk hardware-es vagyok, a soros portok szaman csak nagyon rovid ideig akadnek fonn. Ellenben, ha a Broadcom-nak az USB drivere a rossz, akor azzal nem tudnek mit kezdeni en sem.
[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- AMD Gamer Config: Ryzen 9 7950X3D, 32 GB DDR5, 7900 XTX 24GB, 3TB SSD+ 2TB HDD
- Új, garanciális AMD Gamer Config: Ryzen 5 7600X, 32 GB DDR5, RTX 4070 Super 12GB, 1TB SSD
- ASRock X670E Taichi Carrara + AMD Ryzen 7 7800X3D
- Amd itx félkonfig
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 32GB DDR4 / 120+480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest