Új hozzászólás Aktív témák

  • cigam

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz Beni2360 #19429 üzenetére

    Itt a fórumon is sokat emlegetett win32 disk imager nem csak írni, de olvasni is tudja a memóriakártyát. Tehát tudsz az aktuális állapotról egy olyan biztonsági mentést készíteni, amit bármimkor visszaírhatsz a kártyára.
    Linux alatt a dd is működhet, de veszélyes móka egy éppen futó rendszert dd-vel lemásolni. Folyamatosan-ír olvas a rendszerlemezre/ről, könnyen előfordulhat, hogy éppen változás van abban a szektorban amint a dd ment.

    A számok pedig azt mutatják, hogy kisebb fájlokkal milyen gyors a műveletvégzés. Általában nem nagy mutatvány elkezdeni írni egy fájlt, és csak írja, írja,írja(vagy olvassa). Ez az első sor, vagyis a folyamatos írás/olvasás sebessége. Árnyalja a dolgot amikor a való életet utánozva hol apró hol nagyobbacska fájlokkal dolgozol. Az alsó sorok ezt mutatják. Folyamatosan kiír/olvas egy 4k/512k-s fájlt. Na itt már látszik, hogy mennyire (nem)kapkod a kártya.
    Az uccsó nekem se tiszta teljesen, de ott meg azt hiszem egyszerre 32db 4k-s fájlt ír/olvas, vagyis az egymástól független, de párhuzamos fájlműveletek sebességét tesztelik.

    [ Szerkesztve ]

    Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Új hozzászólás Aktív témák