Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
triggered.
amikor optimális esetben az idő nagy részében a drónodon vagy, akkor képtelen vagy bármi is csinálni, így ha valaki nyit melletted egy ablakot, falat, dob egy gránátot, vagy csak szerencsésen rád lát halott vagy. valk is képes ugyanezt a hatást elérni csak sokkal efektívebben képes felmérni a terepet. 5 másodperc alatt 3 kamera, és minden infót tud, ha jó helyre tete le őket.
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
k-adi
nagyúr
válasz Gordon32 #2049 üzenetére
Mindkettő jó operátor. Ha megvan Echo és kevés a pénzed akkor Capitaot javaslom. Persze mindkettőt érdemes idővel feloldani.
Valky és Echo között a nagy különbség az, hogy míg Valky alapjáraton inkább roamer kategóriába sorolható, addig Echo a drónja miatt inkább objective-defender. Emiatt másképp is kell velük játszani, hiába "hasonló" a képességük. (sokan efölött siklanak el mikor 1 kalap alá veszik őket amikor összehasonlításról van szó)
Persze "technikailag" minden védő-operátorral lehet roamer-kedni, de vannak hatásosabbak (pl. Pulse, Caveira, stb)Láttam már nagyon jó becampelős csapatot is Valky-Echo párossal, szóval az operátor-kombináció szinte végtelen, de alapvetően 1 kamerás elég a csapatba.
Echoról azt tudni kell, hogy míg a drónját bámulja, addig eléggé sebezhető, ezért érdemes inkább a deployable shield-et vinni és amögé bebújni míg drónozol vele.. vagy nagyon jól el kell bújni.
-
L_YKing
addikt
Na, uj sp behuzva.
Du.-n probaljuk az uj skint..[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Zedz
addikt
válasz xPraetoriaNx #2065 üzenetére
Jó, ilyenkor kicsit meg lehet bocsátani neki, de ha őt lövik le először és heal nélkül marad a csapat, akkor én általában morcos szoktam lenni.
-
Mister_X
nagyúr
Tök büszke voltam magamra, hogy önerőből, soloban felküzdöttem magam Copper II-ről Silverbe (B1-be sorolt a rohadék), aztán a következő meccsen csontra kifagyasztotta a gépet a játék és mire visszamentem második menetre, 0-1 4vs5 volt... aztán fogta az egyik gyökér és chanka turrettel legyalult kettőnket... B4. Utána az a havas házas vityillós pálya, második menetre 2vs5 De sikeresen be is lettek alázva egyszer, mert lett egy ACE tőlem, de 2-4 lett a vége... B3.
Bassz* meg, ugyan annyi pontot von a fenti kilátástalan meccsekért, mintha overtime matchpointig tolnánk emberhátrányból
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
xPraetoriaNx
senior tag
Mondjuk azért kicsit cikinek érzem az egészet. Overwatch kapcsán is sokat anyáznak amiért Blizzard nem képes így fél év után értelmes ranked rendszert összedobni, erre itt van Siege, egy év után is "beta" állapotban, ilyen bullshiteket nyomva...
És rankeddel eredendően az a problem, hogy kilépő ember helyére nem lehet mást bedobni, ugyanakkor ha kilépés azonnal meccs végét jelenti, vagy valami kedvezőbb elbírálást a hátrányban lévő csapatnak, akkor meg abuseolva lenne a rendszer orrbaszájba... Eh.
There is no war. Only the harvest.
-
L_YKing
addikt
válasz xPraetoriaNx #2072 üzenetére
Kilépő emberek helyére sokszor mást dob vissza...Nem egyszer volt olyan, hogy bedarált nekem a játék és más ment vissza helyettem. Rankedet már nem is tudom olyan komolyan venni, nem érdekel már egyszerűen. Mások ellen a scrim jobban érdekel.
-
Mister_X
nagyúr
No, PS4-en 40 órámba telt a full alap gárda, de abból kb. 25-30 óra SP-szal együtt volt. Xbox One-on 86 óra volt SP nélkül.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #2082 üzenetére
47-esre lett meg
De megint felkúr a ranked, nagyon Bronze IV-en akar tartani, két win kellett B3-ról B4-re és még két win után még B4 vagyok a hülye 30-40 pontok miatt
-
L_YKing
addikt
lol
-
Mister_X
nagyúr
Csak nem hagytam magam, felmentem Silver III-ig. Következő menet: 0-0 1vs1-nál Capitao kifagy hostage-dzsel a kezében és magával rántott még valakit a rendszer csak tőlünk 0-2-től 2vs5... hiába volt nekem a legtöbb killem (és sikerült egy nagyon köcsög módot tanulnom Kapkan Booby Trapjére) -56 pont 0-4-re, 3 emberhiánnyal... szemléltetés képpen, az egyik előző Silver III-as menetem (nem léptem rangot) 48 pontot adott 4-2-es győzelemre, MVP-ként, 9 killel és egy bravúros majdnem-a-hostage-lett-lelőve-Tachter-helyett művelet, ahol egyet biztos kihagyott a szívem, hogy időben félrerántottam-e az analóg kart (vitte magával 1vs2-nél, csak előtte Ash lett megölve). Tetszik a Skycraper. És zsinórban a negyedik hostage-et tolom, furcsa.
Tehát:
0-4 emberhiánnyal, de 7 killel = -56
4-2 MVP-ként 9 fraggel (5vs5) = +48
Rohadjon le a rendszer Megint Silver II[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz L_YKing #2093 üzenetére
Most kivételesen 5vs5 lettünk bealázva Presidental Plane-en - volt egy hülye Castle, aki mindig oda tette az ajtót, ahova nem kellett volna, meg oda falazott, ahova nem kellett volna.
A dolog szépsége, hogy rankot estem S2-re, mert yolo és csak kettő, azaz 2 pont lenne megint az S3, mert yolo.
Kéne egy kis segítség tőletek
-
L_YKing
addikt
válasz Mister_X #2094 üzenetére
Elég összevissza vagyunk mostanság szóval ha úgy van megyek megyek 1-2-t de most már muszáj lesz nekünk is összekapni amit lehet mert lassan kellene ESL-re menni komolyabban.
(Ma érkezik avermedia ha minden jól megy... magyarposta ). Szóval ma vagy holnap elkezdem a streameléstz komolyabban, hétvégén magyar bajnokság utolsó fordulója lesz, ott már a végén nyeremény is lesz.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Mister_X
nagyúr
Ilyen nincs!!4 És mégis van... szomorodna le a rendszer, ennyire látványosan ne akarjon bár S3-on tartani
De most komolyan, előadom itt a hat tyúk halálát, képes kicentizve ledobni S2-re és három meccs, amiből kettőben MVP voltam (a harmadikban 14 ponttal lemaradva második, top kill azért megvolt), nem elég rank lépésre, sőt ennél jobban kicentizni se tudott golna
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Rony949 #2097 üzenetére
Carryzem én magam, azért büszke vagyok magamra, hogy Copper II-ről Silver 3.99-re felhoztam magam és még nincs itt a vége azért most már muszáj vagyok elszívni egy kávét...
De rájöttem, hogy mi a gond. Nincsen elég skinem. Na majd most.
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Mister_X #2098 üzenetére
Volt egy csapattársunk akit kirúgtunk mert elég buta volt, na Ő egyszer megkérdezte: Miért van az, hogy egyik skinnel jobban megy, mint a másikkal? (az a durva, hogy komolyan gondolta.)
Mikor vagy ma?Egyébként az így megszerzett rang édesebb, mint a boostolt dia.. Hétvégén majd ha nézed a streamet láthatsz 0.8 W/L 0.8 K/D-val diamondot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest