Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz L_YKing #1878 üzenetére
Tessék, itt a bizonyíték.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Rony949
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Persze, aranytól felfele elvárható, de azért bronz meg ezüst szinteken még ne már.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
L_YKing
addikt
válasz Bjørgersson #1901 üzenetére
Kamu.. Ide latom..
Egyebkent en el sem engednem gold alatt a jatekosokat rankedra... Casualba szerezzen meg egy gold szintet azt jojjon rankedra goldtol, ne ilyen suta faszokkal legyen tele a ranked.
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Bjørgersson
félisten
válasz L_YKing #1905 üzenetére
Kezdesz átesni a ló túloldalára. Attól hogy ti ennyire profik vagytok, hadd ne kelljen már mindenkinek casuelen szopni, csak mert neked nem tetszik a sok agyhalott / kevésbé pr0 játékos. Írj a Ubinak, hogy titeket csak diamondokkal dobjanak össze, aztán problem solved.
-
L_YKing
addikt
válasz Bjørgersson #1906 üzenetére
Hat ne haragudj, amikor jelolom neki, hogy ne huzd fel a reinforceot meg utom odaalok ele es lelo majd lehuzza, arra mit mondjak? Tul sok az agyhalott...
http://xboxdvr.com/gamer/Liquid%20YKing/video/23789083
-
Bjørgersson
félisten
válasz L_YKing #1907 üzenetére
És mi arra a garancia, hogy ha casualen szenved össze egy gold rangot, akkor nem lesz agyhalott?
-
k-adi
nagyúr
Na volt egy kis időm, lenyomtam én is a season 4 placement meccseket..9nyerés 1vesztéssel gold 4 legtetejére rakott be, utána nyertem még egy meccset és rögtön platina1 lettem (de itt is sok a noob még, olyan kill cam.eket látok mostanság, hogy eszem megáll szóval valami tényleg nem okés a rangokkal, bár jó érzés platinában lenni és bezsebelni a charm-ot )
A sebzés, hitbox mintha tényleg más lenne, nekem is sokkal több mákos lövésem van.
A 3 perc érezhetően kevés sokaknak, ez abból is látszik, hogy rengetegen jó pár "nyilvánvaló" kapkan trap-et is benéznek (az én örömömre )A játék érezhetően javult (ideje már..., season 4-re) a megjelenés óta, tetszenek az új skinek és a régiek átdolgozott változatai is (pl Twitch, Fuze, Recruit, stb)
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Mister_X #1913 üzenetére
Mert Xboxon akarom "hírdetni"... YT-re hiába töltöm fel ha sneki se nézné.
(max ha ide beküldöm, twitchre viszont lehet felrakom majd és akkor szépen aláillesztem)
Téynleg, akinek van kedve az ma nézhetia twitchet, olyan 4 órától nyomatom majd... L_YKing néven találtok meg.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Mister_X
nagyúr
válasz xPraetoriaNx #1915 üzenetére
Xbox DVR, az is rögzít automatikusan (beállítástól függően fél-5percet), csak meg kell neki mondani, hogy ezt most azonnal mentse. Ha az automatikus feltöltés aktív, akkor kerül fel az előbbi oldalra.
Egyébiránt egy Avermedia ebből a tekintetből praktikusabb, mert az mindent rögzít, ha kell és utólag lehet szépen vagdosni.
@King: így viszont elzárkózol attól a lehetőségtől, hogy valaki tecsőn keressen rá "Siege xbox one ranked" meg hasonló tagekre. Ha meg lesz Avermedia, botorság lenne YT elől elzárkózni.
Ma este azért tényleg csatlakoznék, mert egyéb esetben BF1-ben leszek kénytelen pozitív statot generálni Ami nem nehéz, de na. Siege viccesebb
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
L_YKing
addikt
válasz Mister_X #1916 üzenetére
Nem elzarkozni akarok hanem csak twitchen streamelni.. Gondolom egyszerre a ketton nem lehet.
Hat estefele eselyes, hogy fullon leszunk, de 4 korul meg nem hiszem. Most akarunk majd taktikokat nyomatni par mapra mert neha szegyen milyen random hulyesegeket csinalunk..
Egyebkent nem lett 4 perces a ranked..Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Ármester
Minden 50% van kivéve a Season Passt
-
L_YKing
addikt
válasz xPraetoriaNx #1923 üzenetére
Egyebkent szerintem siman meger meg egy 10es koruli osszeget a kovektezo sp. Meg ha okos vagy akkor 5K alatt is kijohetsz belole.
-
Mister_X
nagyúr
válasz Bjørgersson #1927 üzenetére
Tégla volt köztetek
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Bjørgersson
félisten
válasz Mister_X #1928 üzenetére
Nem az én képem.
-
Mister_X
nagyúr
Van itt amúgy valakinek Gold Editionje? Konzolon. Lemezesen. BF alkalmából annyiba kerül, mint maga a Season Pass, de kíváncsi vagyok, hogy a "lemezre van-e égetve", hogy gold vagy van benne egy product key a season passhoz.
-
samphone
tag
Amúgy csak bennem fogalmazodott meg a kerdes, hogy ha tratcheren es muteon is van gázmaszk, akkor miert hat rajuk a smoke gáza?
25k-s operatort szeretnék kivaltani, Capitaon, Buck-on meg esetleg Hibanan gondolkozok. Bát Hibanat kezdem elvetni. Buck eddig nem volt a latoteremben, de mikor meglattam hogy versenyen Buckot hogy használják (lyukat lonek vele a falon es azon keresztul szedik le a vedekezoket), számításba kerult.
Szerintetek melyiket erdemes kivaltani? -
Rony949
őstag
válasz samphone #1931 üzenetére
"Amúgy csak bennem fogalmazodott meg a kerdes, hogy ha tratcheren es muteon is van gázmaszk, akkor miert hat rajuk a smoke gáza?"
Gondolom mert azok csak a füstöt szűrik, a mérges gázt pedig csak a Smoke maszkja. Ennyi a történet.
Operátorokhoz meg annyit hogy:
-Buck: Gyakorlatilag egy dinamikusabb Sledge
-Hibana: Elvben a Thermite-ot váltja fel, de láttam már gyakorlatban, szó sincs erről. Blackbeard-el kombinálva viszont durva tud lenni
-Capitao: Három közül talán ez a leghasznosabb. Tudod hogy hol van elbújva egy ellenfél, de nem tudsz odamenni anélkül hogy szétlőjön? Erre való Capitao. Megpörkölöd az ellen seggét és máris kiugrik a helyéről, onnan pedig már könnyű lesz lelőni. Úgyhogy én ezt ajánlom. De a te döntésed.[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
válasz Rony949 #1932 üzenetére
Mind a kettot ajanlom.. Buck egy marha agressziv operator, a shotgunnal meg azzal a gepfegyverrel ugy mesz elore mint egy bszogep. Capitao meg csak capitao, nekem a legjobban kedvelt operatorom. Mind a kettot megvennem a te helyedben, ha bombazol akkor 1ertelmuen Capitao ha mas akkor a Buck is jo valasztas.
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #1875 üzenetére
Ma megint, kétszer.
-
Benito94
tag
Komolyan agyfaszt kapok ettől a játéktól.. copper 1-be vagyok de ott is már 1000pontom van kb.. az a vicc az egészben, hogy barátommal nyomjuk és egyszerüen mindig olyan csapatot kapunk ami nem képes normálisan játszani és van vagy lvl120-as. Bármit csinálunk, bármilyen jól teljesítünk szinte 10ből 1-2x nyerünk csak.... ez most tényleg valami balszerencse vagy mi csinálunk valamit rosszúl?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Benito94 #1939 üzenetére
Mi is álltalban agyhalottakat kapunk de ha 2-en jatszotok es jol toljatok akkor le lehet daralni az ellent. mi mindig igy jutunk el kb gold 3-4 ig. onnantol kellene a csapat es a nem teljesen moron csapattarsak...
szoval no offense de valszeg ti sem vagytok akkor egy gold szinten...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Highground
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Most elég akciós a game a steamen, gondoltam megveszem. Ugyebár van gold edition is. Kicsit utánaolvastam mit is ad, és hogy. Nem teljesen tiszta a dolog. Most akkor ezek a DLC-k amúgy ingyenesek, csak a season pass-al hamarabb hozzájutok?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Highground
aktív tag
válasz Highground #1942 üzenetére
Közben meg lett!
-
Bjørgersson
félisten
válasz Highground #1942 üzenetére
Hamarabb már semmiképpen, hiszen csütörtök óta mindenki számára elérhető az utolsó két karakter. Annyival leszel előrébb, hogy ingyen megkapod őket, nem kell in-game pénzért megvenned, kapsz 5% in-game pénz boostot, valamin 10% kedvezményt - ha jól tudom - mindenre.
-
Idiofil
aktív tag
Hát beveheti ez a szerencsétlen Ubi...
Jött még múltkor a patch, felraktam. Beléptem a menübe, aztán valamiért ki akartam Alt+Tab-olni, kifagyott úgy, hogy csak reset gomb, SEMMI egyébre nem reagált. Restart, elindítom újra, már a menüig nem jutottam el, fagyott. Restart. Elindítom a Uplay klienst, elkezdi leszedni a 58 GB-os játékot újra. Próbáltam betallózni neki a file-oket, azt mondta, hogy failed to validate...tapsvihar.
Szép. Letölt. Elindul, de újra fagy. Feltettem egy régi vga drivert, hátha az. Elindítom a játékot, "varrógép" után újra fagy. Reset. Uplay elindul és megint elkezdte letölteni ezt a nyomorék játék 58 gigáját...."Those who want respect, give respect"
-
Highground
aktív tag
válasz Idiofil #1945 üzenetére
Valami nekem se stimmel szerintem. Mert tegnap vettem meg a gamet, le is töltöttem, játszottam is vele egy kicsit. Most hogy bekapcsoltam a gépet, megint töltöget valamit. Ráadásul nem is keveset, mert azt írja a steam, hogy lassan fél órája tölt 9 MB/s-el. 28,3 GB a teljes méret, de szerintem azt tegnap már letöltötte egyszer. Fasza lesz ha minden nap eljátssza majd ezt.
-
Idiofil
aktív tag
válasz Highground #1946 üzenetére
Elkezdtem letölteni, aztán amikor Playable lett, elindítottam és megint fagyott...
"Those who want respect, give respect"
-
Highground
aktív tag
Valakinek volt már gondja ezzel a kétlépcsős azonosítással? Még division-ös korszakomban bekapcsoltam, de közben lett egy új telóm. Így a google auth. progit bebuktam. Most áldom az eszem amiért ki prtscr-eltem azt a 6 db fix recovery kódot. A profilomban ezt az opciót nem tudom állítani. Sem a uplay-ben, sem a ubisoft oldalon a profile management résznél. Írtam egy support ticketet, hogy kapcsolják ki. Volt már valakinek evvel gondja? Így ki lehet kapcsoltatni ugye? Nem szeretném bukni a komplett accountot egy ilyen baromság miatt. Ráadásul a kezdeti kapkodásom és a ubisoft oldalának szerencsétlenkedése miatt, már csak 2 fix kódom van :/ És ugyebár minden belépésnél kér egyet. Ez így elég hülyén van megoldva. Én is megbántam hogy túl akartam biztosítani a dolgot. Ráadásul a blizzard accountom (overwatch) is így volt ha jól emlékszem. Az is egy külön kis móka lesz.
-
Ármester
válasz Highground #1948 üzenetére
Nálam is volt ilyen gond. A lementett kódokkal ki tudod kapcsolni a google auth. Mikor belépsz és kéri az auth. oda kell beírni az egyik lementett kódot.
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz Highground #1948 üzenetére
There is no war. Only the harvest.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest