Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
Nincs extra tűzfalam, win sajátján meg át vanik engedve a grid
De legalább kiderült nem vagyok jó szerónak, (meg a számomra ismeretlen pályákat is segítséggel tudom csak belőni) eddig ugyse voltam csak ha megörököltem valakitől
Syrius nem tud annyit lenni mostanság, dzsaveréhoz kb a fele nép tud csak csatlakozni, hozzám csak te nem (eddig), szóval ez egy örök rejtély marad, mióta grid van fennáll ez a probléma de biztos megoldás még nem volt3 pöttyöt megvárni, restart, profilváltás és hasonló dolgok szoktak segíteni, de neked gondolom nem kell bemutatni a gridet
Még1x bocs, legközelebb figyelünk !
Ne dudálj, küzdj !
-
Syrius XIX
addikt
Nekem hotmail-es van, és még meg sem nyitottam, már ott volt!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
Amikor majd megint látjuk 1mást és tudunk együtt ni, mert akkor lesz miről!
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Steady74
addikt
Tiszteletem a Délvidék Királyának!
Mi a helyzet? Szoktál még gurulni, vagy már csak szép emlék?
Zyl: egyszerűen szar helyen voltál. gondolom az ember a jobbosra akart ráfordulni, emiatt ki akarta tenni az autót a pálya bal oldalára, te meg ott voltál. de hogy minek, az kérdés, hiszen megelőzni ott nem tudtad volna, szal te legalább akkora hunyó voltál, mint másik gyerek.
-
Syrius XIX
addikt
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
-
dzsavermadar
senior tag
Nagyon remek!!!
Adj egy buzdító puszit az unokádnak a nevemben is.
Gyúrjon tovább, mert ha nekünk kihullik a kormány a kezünkből, majd azt nézzük, hogyan küzdenek az utódaink.
Az én nevemben Kamilla csöpp lányom fog versenyezni. (13 éves).
Pár NFS, meg a Grid mögötte van, és már az rFactort kostólgatja.
Igazi versenyző típus, mert a féket nem szereti nyomni, csak a gázt.
Lehet szervezni a jövő "Nagyjait" !>>>>>>>>>>" A versenyzés nem csak a győzelemről szól."<<<<<<<<<< http://www.youtube.com/user/dzsavermadar
-
kabanka
aktív tag
DX frissítés Pipa. Nem bolti a játék... okozhat ilyen problémát? Anno ment... gyengébb kártyával C2D-s gépen 2 Gb rammal....legalábbis akkor is jelentkezett de a C1E és hasonló finomságok kikapcsolása megoldotta de most semmi....
kabankaWorks - Esküvők és rendezvények filmezése!
-
Syrius XIX
addikt
Mit csináljak, ha 1* a többség odáig van a Touring-ért (azon belül is 10-9-N a Lacetti-ért)!
Én ezt nem annyira élvezem (remélem azért lejött a komoly(-talan)ságom a versenyekből, de ha ez kell a jónépnek, ám legyen! Én benne vagyok és semmi "jónak" vagyok az elrontója!
-
Syrius XIX
addikt
-
Syrius XIX
addikt
THX! Akkor ezek szerint nem vagyok teljesen hülye és nem gondoltam rosszul (am. nekem is feltünt, h nem valami tiszta kört ment, több* is rontott)!
-
Raider 01
aktív tag
-
gerzsol
aktív tag
Feladom, már vagy 10x újratelepítettem, és mindent megpróbáltam. A Logitech F510-es Gamedapomat felismeri és azzal lehet irányítani, de a Logi Driving Force GT kormányomat egyszerűen nem akarja felismerni, bármit teszek.
Pedig annyira akartam ezt a játékot, mert haverom nagyon dicsérte, de nem igaz hogy nem lehet beállítani a kormányt rajta.
Van valakinek DFGT-je? Az hogy állította be? -
Syrius XIX
addikt
1-et értek!
Ezt már leírtam 1 pár*, de most +int kikívánkozik belőlem: Annak idején, amikor a PH-Team indult 1 feltétel volt (amellett, h a versenyzőnek PH-n is fent kellett lennie): Minden fordulóra (bajnokságra, ha az jobban tetszik) frissen vásárolt 0 km-s "Stock car"-ral kellett +jelenni!
Én annak idején (mint utóbb kiderült 1-etlen 1 forduló kedvéért) eladtam a 85%-os 3 töréses verdámat! - Alapból tudta a 275 km/h-t!!! - A mostaninak ehhez 15. 000 km kellett! Ez van.
Ezt a mai napig is bánom, mert ha tudtam volna, h az egész csak 1 forduló lesz, bizony nem adtam volna el! Inkább bevállaltam volna, h kitiltanak "szabálytalan +jelenés"-ért!
Mit lehet tenni? Semmit! Így jártam!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Te + inkább jönnél ni, ahelyett hogy időnként beugatsz ide valamit és annyi!
-
Syrius XIX
addikt
Lejárt az időlimit (00:05), a hozzászólás már nem módosítható!
Kénytelen vagyok újat írni!
ha gyorsulni akarsz egy pályán akkor collff -ban kell versenyezned az igazi nagyokkal és ellesni, hogy csinálják.
Az igazi nagyok kormánnyal tolják, mit lessek el tőlük azon a 2-300 m-en, amíg látom őket?
+ Ahogy kormánnyal bevesznek 1 kanyart, az Billentyűzettel és Kontrollerrel is esélytelen, ez viszont tény! Ahol ő vidáman befordul esetleg tőgázzal, nekem ott fék nélkül fű, vagy fal! Több* ki lett próbálva és ez sajnos így van! Innentől nincs is miről beszélni!
Az "előnytelen előnyről" + már írtam!Így ez +int csak nem jött össze!
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
(#30142) Syrius XIX rá lehet állni arra, hogy egy nap állítasz, 1, 2, 3 nap versenyzel, és infót cserélsz, hogy mit állíts a kövi állítós napon...
Fizikához: Carmageddon forever!
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Syrius XIX
addikt
Nem kell +venni! Töltsd le!
-
Syrius XIX
addikt
Thx a segítséget, de nincs már meg! Elajándékoztam Dzsaver-nek!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
BMW-kkel gyakorolok is erősen, nekem tetszenek, bejöttek!
- BMW 1 Series M Coupe (T1),
- BMW E30 Sport Evo (T1),
- BMW 320 Túraautó (T2 - ez nagyon bejött irányításilag),
- BMW M3 Coupe (T2),Minden nap szoktam lenni, ha gondolod 6nánk akár priviben együtt is!
Steam neved???
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest