Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    Mivel a CIV3 nem fut 120hz-en, de 100hz-en igen, anno kipróbáltam ql-t 100hz-en is. Szubjektív tapasztalatom szerint jobb volt játszani. Vettem a bátorságot, hogy megemlítsem itt, mert úgy olvastam 85hz-en van használva f4te-nél (wtf? ugye)

    Aztán mielőtt megírom nagy bátran ezt a kommentet akartam tenni még egy próbát, de rosszul sült el és nincs többé jelem a monitorhoz. Innentől copy+paste:

    Tft és crt monitorom van, két képernyős üzemmódban. A crt volt az elsődleges és 120hz-en ment.

    AMD ccc-ben jártam, levettem 100hz-re a beállítást (valahol abban a menüben, ahol az EDID is van) ééés crt monitor volt...nincs. Valószínű nincs jel. (Régebben nem volt gond, de az régebben volt. Lehet, hogy valamit más sorrendben kellett volna csinálnom :F ) CCC-ben nincs többé crt (analóg) monitors menü, win 7-ben képernyőfelbontás menüben nincs 2 monitor, csak az egy szem tft.

    Én annyira örülök, hogy ilyen könnyen tönkretehetem a napomat! Nem...

    Szeretném visszahozni a crt-t, ha erre van valamilyen tipp. Lehet, hogy kicsit később újraindítom reménykedve a csodában.

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák