Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz olbaidhun #1816 üzenetére

    "nem tudom játékra mennyire alkalmas, de professzionális felhasználásnál elég fincsi. Ez már nem gamer a korábbiakban említett 1ms válaszidő és freesync hiánya miatt?"

    1 ms VALÓS válaszidejű LCD-t még nem láttam. Az ilyen feliratok a dobozon nem többek unilluminált zsellérflashbangnél. Majd Jóska jól rámilliszekesedik, oszt veszi is megfele. A-a.
    FreeSync arra jó kb., hogy adjon egy kis extra input lagot a levesbe.

    Kvékes monitor: high-end CRT vagy 120 / 144Hz LCD (1Hz-zel sem kevesebb), ~10 ms VALÓS input lag (ez az az érték, ami soha nem lesz a dobozon rajta, megfelelő eszköz híján az ember kénytelen ezügyben releváns teszteket keresni online - amiből nem sok van), lehetőleg inkább TN, mint IPS (TN gyorsabb és töredékáron is van).

    Ha az LG 32MP58HQ-ről van szó, akkor le nem ülnék elé FPS-ezni. Szerintem ez nagyjából megválaszolta. )
    Azért tőled is kedves, hogy a hirdetésben JÁTÉKRA is ajánlod a 60 Hz-es IPS-csodát. ;]

    Félreértés ne essék, biztos szép képe van (LG IPS), netezni, filmezni, irodázni, Heroes 3-azni, kalibráltan belépőszintű / hobbista Photoshop-hoz tuti, hogy zsíros (bár ilyen képátlónál talán már kevéske az az 1080p).
    Aki viszont arra buzdítana / kényszerítene, hogy Kvélykezzek vele, annak hálából rektálisan helyezném fel a kicsikét, diagonálisan döntve. Természetesen miközben áram alatt van. : D

    ----------------------------------------------------------

    "Kedves kolléga, méltatnád pár szóban a mostani qc patch eredményességét?"

    Pár hete úgy voltam vele, hogy letakarítom a szemetet a vinyókról, szóval fel kéne megint telepíteni. ;]

    Azért ESR-en már nézelődtem. Az első memento, amit találtam, hogy mivel jelentősen növelték a groundboost-ot, Scalebearer pl. gyorsabb, ha csak a +forward-ot nyomod, mintha strafe jumpolnál. Ennél tovább nem is jutottam, mert ennek fényében már annyira sem érdekel, mint előtte.

    Gondolom, nem kell részletekbe mennem, hogy mit is gondolok éppen. A prostituált felmenőkről, péksüteményekről és bódító szerekről, valamint a különféle nemi betegségekről. Meg úgy en bloc erről a szánalomról.

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák