Új hozzászólás Aktív témák

  • Blasius

    tag

    Sziasztok,
    Folyamatosan beérkező adatok grafikus ábrázolását szeretném pythonban megoldani. Beérkezik kb 10 x y adatpár, és ezek meg kell hogy jelenjenek egy x y grafikonon, 10 pontként. (néhány pontot össze is kell majd kötni de ezt most egyelőre hagyjuk). Ez a 10 pont maradjon amíg a következő 10 új pont be nem jön. Aztán tűnjenek el és már az új 10 pont látszódjon, stb.
    A grafikonon kellene hogy legyen egy olyan előre ábrázolt y x görbe is, ami a pontok megjelenésétől vagy eltűnéséttől függetlenül állandóan jelen van.
    Ez nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak de minthogy még nem csináltam ilyet, hirtelen nem is tudom hogy hogyan ugorjak neki. Az interneten azt olvastam hogy gnuplot pythonból jól használható. De úgy látom hogy inkább offline adatfeldolgozásra is ábrázolásra használják. Adatfájl beolvasása majd ábrázolás és kész. Én pedig ugye a folyamatosan beérkező adatokat akarnám ábrázolni.

    Valaki esetleg itt csinált már hasonlót és útba tudna igazítani hogy hogyan kezdjek neki?

    Ha ''a'' ram megy dualban ''b'' rammal, és ''c'' ram megy dualban ''b'' rammal, akkor ''a'' ram megy dualban ''c'' rammal?

Új hozzászólás Aktív témák