Új hozzászólás Aktív témák

  • kvojnovics

    tag

    Tiszteletem!

    Őszinte leszek; nem tudom, hogy jó helyen járok-e? Ha nem, akkor előre is elnézést, illetve kérlek irányítsatok át a megfelelő helyre!

    Magas intenzitású intervall edzés követéshez keresek okos karkötőt/órát!?

    A legfontosabb természetesen az, hogy  kövesse le az edzést és kapjak róla adatokat; de nagyon tudnék annak örülni, ha mondjuk a karakötőre/órára át is lehetne küldeni az edzést (ami egy időzítő formájában le is vezetné (20sec mozgás - 10sec pihenő...))! Remélem érthetően írtam le!

    A karkötők, illetve órák amiket eddig nézegettem:

    Xiaomi Mi Band 4 Global (nem tudom tudja-e követni, azt meg annyira sem, hogy le tudja-e vezényelni, akár külső programmal)

    Xiaomi Amazfit Stratos/Xiaomi Amazfit GTR (nem tudom tudja-e követni, azt meg annyira sem, hogy le tudja-e vezényelni, akár külső programmal)

    Samsung Galaxy Watch 46mm eSIM (azt hiszem van benne autómatikus mozgáskövetés, ami nem tudom mire elég, illetve talán egy időzítőt ha találtam hozzá (TIZEN rendszerre eléggé elhanyagolt programok tekintetében))

    Garmin Forerunner 245 Music/Garmin Forerunner 945 (azt hiszem, a Garmin szoftverével készíthető rá saját edzésterv, ami átküldhető az órára (viszont félek a kijelzőtől és a kezeléstől, ahogy egyébként a Xiaomi Stratos kijelzőjétől is, ami ugyanúgy transzflektív))

    Apple Watch 4 (van saját beépítet magas intenzitás edzés nyomkövetése és egy rakat plusz olyan funkció ami tetszik; valamint egy rakat program rá, ami folyamtosan bővül (cserébe nagyon drága és jó esetben ha 2 napot kibír az akku))

    Egyelőre ennyi let volna!

    Előre is elnézést és köszönök mindent!

    Ui.: valamelyik mások fórumba is írtam, de most megtaláltam ezt és ide bemásoltam amit oda írtam, mert szerintem ide jobban passzol... Remélem nem gond...

    Kellemes napot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák