Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Felmerült bennem pár kérdés amire nem találtam választ a topic böngészése ellenére sem. Olvastam, h játék árak szempontjából jó bolt a Multiformat. PS3 alapgépet szeretnék venni, érdemes ezt is itt, vagy az esetleges garanciális ügyintézés miatt, valamilyen nagyobb boltot, Sony kereskedést válasszak? Úgytudom, h jellemzően külföldről behozott gépeket értékesítenek, jelent-e ez valamilyen problémát használat szempontjából, illetve mire kell esetlegesen figyelni?
Kb. hány játék installására elegendő az alap 40-es vinyó?
Valamint magyar nyelű kézikönyvet merre lehet találni hozzá, ha nem mellékelnek?Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
őstag
Sziasztok!
Milyen játékokat ajánlotok a mostanában 4k helyi kreditért kaphatóak közül? Ritkán játszom akkor is inkább az autós (GT5), valamint a "kikapcsoló, szórakoztató" játékok kötnek le.
A Burnout Paradise Platinumban is elérhetőek a letölthető plusz kiegészítések?Válaszaitokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Elképzelhető, h megválok a PS3-amtól. Szerintetek mennyit érhet, mennyiért tudom eladni?
40Gb-os kb. egy éves, gari sztem már nincs rá, de ennek még utánanézek. Doboz (GTA), minden tartozék. Megkímélt állapot, leginkább BD-ket néztünk rajta.
1+1 Rezgős kontroller.
GT5P, Grid, Burnout ParadiseVálaszaitokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest