Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
Vagy peched volt, vagy az a PS3 nagyon sokat ment. Az enyémnek semmi baja, pedig csak a Uncharted: Drakes Fortune 3x lett már végigjátszva (most is azt tolom, míg lemegy a 2. rész ára ), ami ugye igencsak igénybe veszi az olvasót. Ami egyébként még mindíg nagyon halk, csak néha lehet hallani egy picit... Szóval pontos okát nem látom, mivel nem lehet tudni, melyik hány üzemórát ment, de feltételezem, hogy komoly különbségek lehetnek. Minden esetre ez nem jó hír neked, mert nem olcsó egy bele való BD olvasó. Igaz, az új, Slim PS3 70k-ért is tartalmazza, de biztosra veszem, hogy a szervízárak nem csökkentek ezzel arányosan.
-
Vazallus
tag
Én esetleg tudok egy életmentő megoldást. Fújj bele sűrített levegővel,elég érzékeny cucc és hátha jó lesz. De a fújást úgy csináld hogy tövig benyomod a fújókának a kis pálcáját az olvasóba. Én már hallottam hogy ettől újraéled,kom.
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"
-
MrPG8
aktív tag
Angol ebayen egy egész író (motor+fej+stb...) 10ezerből kijön...
Erre gondolok. 2 hetes szállítási idővel...
Itt egy videó hogy kell kicserélni.
Bár ez csak maga a fej kicserélése. De az egész kicserélése meg még könnyebb...
Ha viszont szakemberre bízod sztem 30ezer. De 20 minimum. Ezt nem tudom pontosan, de ekörül van. -
f27
senior tag
ezzel a hibával kapom az összes 60Gb PS3 mat! ha sárga led kivillan és utánna a piros villog akkor búcsút lehet mondani a gépnek! GPU vagy CPU kakukk!
találkoztam táphibából adódóan is ezzel a hibajelzésel,de azon meglepődtem én is viszont örűltem neki mert így piacképes lett a kicsike újra[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Szia!
A sound settings>audio output settingsnél próbáltad manuálisan állítani a dolgokat?[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
DM-Fan
nagyúr
Úgy, hogy a TrueHD (ahogy magad is írtad) HDMI-n megy át, a játékok meg az optikait használják. De amúgy ha végigolvastad volna, amit magad linkeltél be, akkor rátaláltál volna erre is:
"HDMI kábel használata esetén csak [Linear PCM 2 Ch.] hang jelenik meg a kimeneten a PlayStation®2 és PlayStation® format software programok esetén. Dolby Digital vagy DTS hang kimeneten való továbbításához a PS3™ rendszert és az audioeszközt digitális optikai kábellel kell összekötni, és a [Digital Out (Optical)] lehetőséget kell választani az [Audio Output Settings] területen."
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bundle topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Xbox Game Pass Ultimate - 4-19 Hónap - Ajándék hónap - OLCSÓBB LETT
- Playstation/Xbox konzolok
- Sony PSVR + PS4 VR AIM
- Eladó PlayStation VR szett (PSVR1 + PS kamera v2 + 2 darab Move controller + PS5 adapter)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest