Új hozzászólás Aktív témák

  • Wlac

    Ármester

    Sokan nem hisznek abban, hogy létezik a szerelem első látásra, pedig de. Van, hogy hosszú idő telik el anélkül, hogy az ember ránézne valakire, és tudná, hogy ő az igazi, ő vele képes azt megtenni, amit másokkal nem, vagy nem olyan mértékben. Pont, mint platinázni egy PS játékot. Lehet próbálkozni, és az ember tévútra is mehet néha, amikor hamis illúziókba ringatja magát valamivel kapcsolatban, de érezni fogja, ha egy játék akarja, hogy őt is platinázzák. Ilyen a Hitman: Absolution.

    Egyébként baromi könnyű megcsinálni, nem kell gyakorlott Hitman játékosnak lenni, ami azt illeti, akinek nem fűlik a foga a lopakodáshoz, az is simán megcsinálhatja. A 258 challenge-ből elég csak 100-at, és hiába van 5 nehézségi fokozat, a harmadik (Hard) a maximum, amit kér a játék. A'rpi módszere jól működik, így egyedül meg lehet csinálni az online dolgokat is. Amivel kicsit el kellett időznöm, az egyedül az 1 millió dollár összeszedése volt, de 25 perc alatt azt is megcsináltam, csak a legtöbb Contracthez nem volt kedvem.

    Egyébként a játékot nagyon ajánlom mindenkinek, nálam lazán ez a legjobb Hitman. Rajtunk múlik, hogy hogyan játsszuk végig, nem erőltet ránk semmilyen módszert. Elég user friendly, eszméletlenül jók az átvezetők, gyönyörűen néz ki, kiválóan fut, színes-szagos, változatos... szóval hajrá! :)

    “The wha-"

Új hozzászólás Aktív témák