Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    Egy kis off:

    Tudom van topicunk erre a célra de íde írom inkább mivel az a topic szinte döglött paci...

    Írtam pár hete hogy bajlódok a derekammal, nos tegnap voltam Szegeden magánrendelés segítségével MRI vizsgálaton és meg is lett az eredmény: 4-5 csigolyák között kiszakadt a porckorongsérv. Hétfőn már megyek is kórházba s kedden műtenek is. Elvileg április végére már visszatérhetek szinte teljesen a normális kerékvágásba.

    Hogy ez a konzolosdira hogy fog kihatni? Leghamarabb egy hét múlva lehetek kb itthon aztán onnan javarészt fekvés lesz némi járkálással és előírt mozgással, ha az Lcd monitoromat és a Ps3-at le tudom vinni és el tudom helyezni a földszintre az ágy közelébe akkor talán tudom használni a gépet, de a nagyobb sansz az hogy most a gép is pihizik. Titeket persze követni foglak mindenképp mivel a mobilon van wifi és mobilnet is és elég méretes a kijelző is. :)) :))

    Hangulatom az okés, para nincs, az ország talán legjobb specialistája (Prof. Dr. Barzó Pál) és/vagy orvosi stábja fog műteni, így nem aggódom a műtétem sikere miatt.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák