Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz DM-Fan #30772 üzenetére

    Teljes mértékben egyetértek, 2 óra az tényleg elég gáz.. Ha otthon akarok játszani, leülök a konzol elé, ilyen cuccot többnyire azért vesz az ember, hogy útközben játsszon. Konnektor meg tényleg sok helyen van, de mondjuk egy vonaton/buszon nem túl gyakori, ha ott merül le, az meg elég kellemetlen.
    Azért mire az ember megvesz hozzá mindent, memóriakártyát (mert ugye még egy 2 gigást se képesek adni hozzá..), esetleg egy külső akkut, tokot, már mindjárt 120-at mutat az árcédula. :(((

    Sundesz: nekem a héten valamelyik nap lemerült teljesen úgy a Desirem, hogy reggel fél 5kor lehúztam a töltőről, és délben kikapcsolt. És nem is csináltam rajta semmi durva dologt, se filmnézés, se játék, még zene sem, csak neteztem. Mondjuk többnyire azért kibírja estig,de akkoris..

    Razer tablet egyébként tetszetős, bár kérdéses, mennyire kényelmes a fogása és ahogy nézem a két kis kar nem leszedhető, így pedig elég szerencsétlen formája van, ha mondjuk csak tabletnek akarod használni. Úgy jó lenne, hogy ha nem játszol, akkor leszeded a kontrollereket, és csak egy sima tablet. Egyébként szerintem ez sem bírná tovább 2 óránál..

    DM-Fan: nem kell, hogy ingyen adják, adják 2-3 ezerért, már akkoris sokkal többen vennék, mint 15ért, meg a felhasználót se vágná annyira földhöz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák