Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Sundesz #30755 üzenetére

    Hát, csúcshardvernek azért nem nevezném, a kijelző meg kifejezetten középszerű, mind technológiát, mind felbontást tekintve. Nekem ráadásul a mérete sem tetszik, azt hittem, merészebb lesz a Sony.
    Tabletből most már ott tartunk, hogy magad választhatsz méretet, van 7"-os, 8,9"-os, 10,1"-os, sőt, mostmár jönnek a 13,3"-os és nagyobb tabletek is, szóval olyat választasz, amilyet szeretnél/elfér a táskádban/zsebedben/kezedben, ergo megvan a választás szabadsága.

    Az ár viszonyítás kérdése, nyilván nem nagyon tudja lejjebb szorítani a Vita árát, szerintem így is ráfizetéssel adja a Sony, de a tudásához és flexibilitásához mérten szerintem ez is sok, és ami miatt hátrányban lesz, az a játékok ára.

    Számomra pont az a csalódás a 3DS-ben (és a még csak ugyan videón látott Vita-ban is eddig), hogy pont grafikában nem hozzák azt a szintet, ami 2012-ben szerintem már elvárható lenne.

    Én pont azért nem vennék Vita-t, mert többet várok el egy 70-80 eFt értékű készüléktől, mint amit a Vita jelenleg nyújtani tud. Tabletnek kevés, kézikonzolnak biztos jó, de annak meg horror ára van, plusz 6-7 játék megvétele után kifizetted újra az árát.

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák