Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz tome.jr #27499 üzenetére

    "Aránytalanul volt felépítve a játékmenet, 60%-ig fejtőrő, mászkálás, párbeszéd, nagy volumenű átvezető filmeknek szinte nyoma sincs, 60 %-tól meg csak lövölde."

    Ezzel nem értek egyet, nekem már most, a 12 chapter után is az tűnt fel, hogy jóval több a fejtörő, mint eddig volt, ami szerintem abszolút nem baj. Az akciójelenetekben is azt vettem észre, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt fektettek a közelharcra és a pusztakezes verekedésekre, sok esetben olyan sokan vannak és olyan közel merészkednek az ellenfelek, hogy nincs más megoldás, már most az első végigjátszás harmadánál-közepén megkaptam a második olyan trophy-t, ami a pusztakezes likvidálásokért jár. Az átvezető filmeknek nyoma sincs? Szerintem meg jóval több volt már eddig is, mint a második részben és a karakterek is elmélyültebbek, filozofikusabbak, így Sully is, Drake is és Elena is, szóval szerintem az egyéniségük nem párolgott el. A szokásos ironizálás is megmaradt, ami nekem mindig is nagyon tetszett a szériában. Az új karakter, a brit Charlie is nagyon tetszik a tipikus brit akcentusával és maró gúnyos beszólásaival.
    Egzotikus helyszínek nem lehetnek mindig, de a környezet szerintem nagyon kidolgozott, ahogy a szíriai erődből is szétnéztem, valami zseniális volt a környezet, ahogy nekem nagyon tetszett az a rész is, amikor üldözni kellett a városban az egyik szereplőt, iszonyat apró részletek, maximálisan kidolgozott tereptárgyak és emberi karakterek, autentikus hangulat. Jó ötlet volt a játék elején a retrospektív chapter is.

    A scriptelés szerintem külön ódát érdemelne, egyszerűen zseniális, szinte észre sem veszed, hogy scriptbe futottál, külső szemlélőként ezek miatt abszolút filmszerű a játék, nagyon jól megkomponált - az égő épületből való menekülés szerintem a széria eddigi egyik legjobban eltalált chaptere.

    Szóval valahol értem én, hogy mire akarsz kilyukadni, de nem lehet, hogy csak az agyonjátszott második rész iránti fokozott rajongásod mondatja veled a fentieket? Hozzáteszem, hogy én is imádtam a második részt is - jobban, mint az elsőt - de az eddigiek alapján én nem érzek színvonalbeli visszaesést.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák