Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #25865 üzenetére

    Hát, én is azon az állásponton vagyok, hogy nem szabad jelentős összegeket a jelenlegi 3D technológiába invesztálni, mert ez változni fog. Egyértelműen a szemüveg nélküli 3D a jövő, de ez még nem jövőre fog bekövetkezni. Sokkal inkább javaslom egy minőségi, felső-középkategóriás 2D TV beszerzését, mint egy olyan 3D-ét, aminek az általános képességei szerényebbek.

    Ráadásul a ma készülő 3D-mozik eléggé fake 3D-k, nem 3D kamerával forgatják őket és utómunkával lesznek 3D-sek. Kevés kivétel van csak, pl. Avatar, amit eleve 3D-ben lőttek és egyes animációs filmek, amelyeket 3D-re animálnak.

    A jelenlegi technológiát sokan nem bírják, az aktív shutter-től megfájdul a fejük, szédülnek. Ráadásul a legtöbb TV-hez egy vagy két szemüveg jár csak, a továbbiak pedig súlyos összegbe kerülnek, egy családnak így macerás a móka.

    Lesz ez még jobb is, türelem! Addig is inkább minőségi 2D-t nézzetek, mire beérik a technológia, addigra lesz hozzá minőségi tartalom is. Remélhetőleg a PS4 is lesz olyan erős, hogy 1080p 3D-t tud majd produkálni.

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák