Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Regeltem a Tenton Hammer oldalára de nem tudom hogy hová kell beírni a kódot!
SEGÍTSÉGmagyarsrac
-
Coyot
őstag
válasz Creative997 #7904 üzenetére
akik sok ctd-t kaptok milyen hálózaton keresztül éreitek el a netet?
mert nekem itt a koliba dobál csak ki, és mindnki mást is, azt tudninkell h itt brrutáls adatforgalom van, rengeteg vlan meg minden.
otthon a sima adsl emmel meg nem ctd-zik, és sok más havernak sem...[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
-
Creative997
őstag
válasz Creative997 #7906 üzenetére
bocs, diag.log
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
csaba0223
senior tag
Nekem is rengeteg CTD-m volt de mióta újra raktam a videókari drivert azóta nem csinálja!!!
Project Torque nick: csaba0223
-
UnConnecteD
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #7895 üzenetére
nagyon regen megvettem a PRO-t, es meg 1x sem mentem vele, nem erdekel a TA.
-
Isten88
senior tag
Van egy fölös kódom Tentonhammeréktől, akinek kell, jelezze és repül a kód...
-
MaciG
addikt
Srácok ez az A-n-D gyerek igaz fair player, feszt az utolsó pillanatban pakolgatja a tapadás bónuszát a BP-be,mikor vége a race-nek egyből veszi ki, aztán előről, és mikor megírom neki, akkor én vagyok a hülye...
BANZAII
-
erdol
senior tag
Már nálam is csinálta de annyira hülye szerencsétlen hogy nem érti meg hogy úgyis látom a játék közben mije van hiába takargatja.Nem is értem komolyan ilyen idióta?Én ott is hagytam a francba.A következő meg az aki csajjal van.Látványosan gyorsabb üres zsákkal azt letagadja.Már nem emlékezem ki is volt,de az is 3 betűs volt.
[ Szerkesztve ]
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
MaciG
addikt
-
Plokijuma
aktív tag
válasz Creative997 #7918 üzenetére
Ha jól tudom elég sokan feltételezik, hogy nem a VGA driver/Directx miatt fagy ki általában, hanem a hangok generálásánál /lejátszásánál van valami hiba... Legtöbb CTD ütközés esetén következik be (fal/másik kocsi érintése/tábla/borulás/alagút stb.) és ekkor jól hallhatóan be is "akad" a hang... - a CTD aránya emiatt lehet magasabb CTFben és explorerben)
Szóval próbáld meg még az audioért felelős drivert cserélgetni/frissíteni, háta megoldja.[ Szerkesztve ]
-
rsx
aktív tag
Biztos nehezen viseli a vereséget piciny lelke
Amugy nálam is csinálta már, ha meg volt bp+rating akkor lépét a szobából''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
csaba0223
senior tag
válasz Creative997 #7918 üzenetére
Jut eszembe a hangkari drivert is cseréltem a vidiével együtt pénteken azóta egyszer volt hogy kirakott! nálam kicsit meg van kutyulva mert a vidi karinak is van hangja ahoz is külön driver szal 3 driver csere segített!
[ Szerkesztve ]
Project Torque nick: csaba0223
-
PaJa1
őstag
válasz ABnormal #7897 üzenetére
A teszt klienssel nem sokra mennétek account nélkül
Ha minden igaz akkor valószínű lesz jó nagy RUSH a Diane érkezése előtt vagy közben vagy mindkettő. Már csak a GMen (is) múlik hogy megvalósul e. Én midenesetre felhívtam a figyelmét egy jo nagy patch előtti rush hiányára a tavalyi nagy patch ötletén, és áldásos eredményén felbuzdulva
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Target78hu
aktív tag
Vele én is találkoztam és nem igazán feripléyes..főleg class 1 esekhez bejön nagyobbal és persze tovasiklik a célon ,h véletlenül se érjenek be...szintén ilyen jó ember Jeff nevezetű egyén is..a fekete listát már télleg berakhatnák.Meg a szobaszűrőbe - no bp - no acc girl meg egyéb fairplay elemek
hkv.hu
-
Isten88
senior tag
válasz Target78hu #7924 üzenetére
Itt jegyezném meg, hogy senkinek sem kötelező senki ellen kiállni. Természetesen kinek milyen vastag a skin-je a face-én... lol
Ha nem lennének acceleration meg különféle girl-ek, akkor nem lenne szükség AP-ra, csökkenne a bevétele a cégnek vagy minek. Én sem szeretem, ha class1-es autók ellen mennek class6-ossal, de erre találták ki a "kick" gombot, vagy ha épp nem te vagy a szoba vezetője, akkor az exit gombot. Sok lehetőség van, ezek már kényelmi kérdések...
Remélem felháborodott mindenki, hogy leírtam a gondolataimat. Üdv mindenkinek! ;)[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
BP-esekről az már nem sokat segít, ha verseny után kidobják őket. Az a verseny már bukta. Ha meg kilépsz, akkor csúnya lesz a stat.
Olyan jót explorereztünk combozgatva az előbb, hogy ihaj.
Van egy BlackListás: nuvi.
BP-je is volt, mégis mint a hülye, szedte össze az összes tárgyat.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Target78hu
aktív tag
válasz Isten88 #7925 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz - én is csak a véleményem írtam.
Viszont erről is meg van a véleményem :
thats right!! 5% off level 1 and 2 upgrades and 10% for 3 and 4 upgrades for class 4,5&6 cars!!! sale will end tues. June 3rd at 6PM PDT!!Dájó összegyült a suska a phoenix tuningra Köszönjük Emese!
A tiztonnakalapácsos kódot odaadtam 1 nub etiopnak ,bár azt se tudta eszik vagy isszák ,lényeg ,hogy elfogyott (a nagy érdeklődés tekintetében).
[ Szerkesztve ]
hkv.hu
-
mackosajt
addikt
válasz Target78hu #7927 üzenetére
mert megérdemled
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Creative997
őstag
válasz Plokijuma #7920 üzenetére
ez igaz beakad a hang habár sokszor úgy is h megyek mint a disznó egyenesen a halálba de télleg csak ctf és explorerben, nagy ritkán racen is , és zúg még vagy 20mpig miután kitépett a játékból. megpróbálom azt is frissíteni. köfike
-
Shad0w
senior tag
válasz Target78hu #7927 üzenetére
Már énis szóltam erről, csak én a stallionnal jártam így. De majd az akció után megveheted normál áron a feléért...
-
SSP33DY
aktív tag
Már próbáltam sok mindent, sőt, még a hangot is levettem 0-ra, de akkor is, főleg TA-ban 10-ből minimum 4szer kifagy!! Hang fennakad..és vége! Pedig nem egy régi a hangkarim..a drivere a legfrissebb...sux
EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Target78hu
aktív tag
Az lesz ,mert annyi a 4 es kasztni mint maga a kocsi nature...
Mérgemben vettem 1 buggy-t Explorerbe jó mögy.Ponivan szemeztem a shopban ,de inkább kivárok valami másik nem tömeg verdát pl ahogy a destroyer v phoenix volt .Most utólag 90k gyüjtöttem a duplázóval és várom ,hogy a rendkívűli árkedvezmény leteljen...azt kivégzem a phoenixet 1 szuszra.hkv.hu
-
Dr. Romano
veterán
Lehet benne valami, anno még november környékén az egyik patch után nálam iszonyat rossz lett a játék hangkezelése. Csak néha voltak hangok, de azok is akadozva, szaggatva...
Később kiajvították ezt, de lehet még visszamaradtak bene olyan részek, amik hibásak és másoknál ez visszaüt ("megfelelő" eszközökkel...)Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
ramihu
tag
Tegnap igen kemény küzdelemben megnyertem egy 15 körös TA-t úgy hogy a célba már köhögő motorral estem be. Erre a második helyezett fickó elkezdet höbörögni hogy nekem speed bug-om van és azonnal lépjek ki meg vissza. Nagyon meglepet hogy valaki mennyire nem birja feldolgozni a vereséget, hiszen ezt mondhatjuk tökéletes tankolásnak, most volt a legoptimálisabb a gépem súlya. Átmentem utána egy másik szobába még futottam két versenyt és csak úgy jöttek a "best lap" üzenetek. Egyszerűen fantasztikusan vezettem tegnap este, vagy pedig... esetleg mégis...
-
SylarHUN
senior tag
Srácok!
Nekem is mostanában sok CTD-m volt, és mint kiderült a ram volt benne a ludas.
Kicseréltem szép új ramokra a régieket, és láss csodát az óta 1db ctd-m sem volt.
Tehát akinek ctd-i vannak, annak ajánlom, futtasson memtestet a gépén, hátha nála is hibás a ram.
Elég, ha csak 1 blokkban van hiba, mert ha a gép pont abba az 1-be szeretne írni, akkor nem tud és máris ott a ctd.[ Szerkesztve ]
PSN: Xbox:
-
mackosajt
addikt
válasz SylarHUN #7935 üzenetére
azért ennyi ram hibás gép csak nincs.
Mellesleg haveroknak full új gép, márkás rammal is művelte. A többi játékkal meg semmi bajuk.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Plokijuma
aktív tag
válasz SylarHUN #7935 üzenetére
CTD-t persze okozhat hardver hiba is (mem/badsector/stb), de nem hinném, hogy szinte mindenkinek hardver hibája lenne. (mellesleg a hardverhiba mellékhatásainak nemcsak PT közben jönnek elő, hanem más programok/játékok használat közben is (természetesen amik jobban terhelik hardver ügyileg a gépet, mert pl. így nagyobb eséllyel címzi meg a hibás mem.részt.))
De sokaknál jellemzően csak PT-nél vannak gondok... Szóval ez szoftveres hibának tűnik. Ráadásul sokszor patchenként változik a CTD gyakorisága...
-
-
SylarHUN
senior tag
Az az érdekes hogy nekem soha sehol nem volt problémám, csak a PT-nél.
Hiáb volt hibás a ram. Ez nagyon érdekes számomra is.PSN: Xbox:
-
Creative997
őstag
válasz Creative997 #7938 üzenetére
Egyébként most kaptam üzit invictustól hogy amiért segítek nekik hogy elküldtem a fájlokat, legalább arra méltatnak, hogy válazolnak ha találnak valamit
-
SSP33DY
aktív tag
Sziasztok!
Nem azért, mert kingston ramom van.. és 4*1giga.., de azért is lefuttattam a memtestet.. Semmi hiba!
CSAK MA 6 szor baxott ki a PT TA-ból!!! Qrva idegesítőő!! Csak és kizárólag TA-ban van van CTD.-m! A netem stbil, eddig csak áramszünet/vihar esetén nem volt! Szal a probléma nem a hardware-ekben van! Egyéb játékmódban sosem volt még CTD-m!EX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
SylarHUN
senior tag
válasz Creative997 #7938 üzenetére
A google-ben keress rá a hirens boot cd nevü program válogatásra, az tartalmazza a memtest nevü progit. Nagyon 1xű, az egészet kiírod egy cd-re, a cd-ről bootoltatod a géped a listából ki választod a memtest-et és hagyod végigfutni. Memória mennyiségtől függ hogy mennyi idő alatt fog végezni. Ha megjelennek piros feliratok teszt közben akkor hibás a ramod. Pluszban azt kell figyelned hogy a PASS feliratnál hanyas szám van ki írva mert az jelzi hányszor futott végig a teszt. Értelemszerűen ha 1-est látsz akkor már végigvizsgálta 1x az egészet, tehát kikapcsolhatod a gépet. Ezt azért írtam le ilyen hosszan mert már járt úgy valaki hogy várt mikor írja ki a progi hogy vége a tesztnek, (de mivel ez végtelenre van állítva így mindig előrről kezdi az egészet) és csak várt, és várt, 3napig futtatta mire jól megunta.
PSN: Xbox:
-
Plokijuma
aktív tag
válasz SylarHUN #7943 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz.
A 32bites WinXP és Vista egyaránt kb. 3-3,5 GB-t lát, mivel csak ennyit tud megcímezni. (32 bittel maximum (2^32) 4GB-t memória területet tud megcímezni, de a perifériákat (HDD, optikai meghajtók, egyéb hardvereszközöket stb.) is meg kell tudni szólítani valahogy a gépnek, emiatt nem látja a teljes mem.területet.)
De ez NEM okozhat ilyen gondot biztosan. (Mivel az op.rendszer tudja, hogy mit tud elérni és mit nem)A 64bites WinXP és Vista egyaránt látja a teljes memóriaterületet.
[ Szerkesztve ]
-
SSP33DY
aktív tag
válasz SylarHUN #7943 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
64bites Vista alatt ugyan ezt csinálja, de CSAK TA-ban! "összeakad a hang" és kilép, vagy általában a 5-9.kör környékén megy tovább a játék, látok mindent, csak megjelenik a bejelntkező képernyő (olyan mintha esc.-et nyomnál) vagy csak szimplán kidob a szürke bejelentkező képernyőre..
A gépem most:
Motherboard:Abit KN9-SLI
Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 6400+, MMX, 3DNow (2 CPUs), 2X3.2GHz
Memory: 4000MB RAM Kingston PC 3800
Hard Drive: 500 GB Total
Video Card: MSI GeForce 8800 GTE-OC 512MB
Monitor: LG L1953TR(Digital)
Sound Card: Realtek HD Audio 7.1
Speakers/Headphones: Advent multistereo Headphones/Microphone
Keyboard: Logitech G11
Gaming controller:Saitek X52 PRO
Mouse: Razer Copperhead
Operating System: Windows XP Professional Szervizcsomag 3 32 bit HUNEX>>--OBB->>®™SSP33DY lvl 46 "garázsmester" by Erdol....és a kedvenc:..inkább nézd meg buksit.. by Csabesz lol Hiányzik a PT.. mondom a PT!!!
-
Plokijuma
aktív tag
válasz SSP33DY #7945 üzenetére
A loginképernyőre való kidobás sztem a legtöbb esetben netszolgáltató hibája.
(főleg t-onlineos előfizetőknél sok a loginképernyő bevillanása futam közben)Nálam egyszer se fordult elő, hogy a loginképernyőre dobjon ki. (igaz nem is T-onlineos vagyok) Ellenben CTD-k száma nálam bőven 50 felett van. Az összes be nem fejezett futamom mind CTD miatt volt.
-
Isten88
senior tag
válasz Plokijuma #7947 üzenetére
Azt hiszem a T-Online sűrűn vált IP-t. Nálam, mikor T-Online-os voltam, iszonyat rossz volt, bármikor bármit csináltunk, mindig megszakadt a kapcsolat. Az IP váltás lehet náluk a gond, mert mikor használtuk a netet intenzíven, akkor is váltott IP-t. MSN is ledobált. Lehet az IP váltás az oka... Nálam CTD van, de nem olyan sűrűn. Olyan, hogy a login képernyőre dobjon ki, eddig még nem volt. Remélem megoldódik ez a probléma, de ennek ellenére is szeretek ezzel a játékkal játszani. Ingyenes és élvezhető is...és ráadásul magyar fejlesztésű is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest