Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Isten88
senior tag
Milyen listába rak be Romano? (: Amúgy ott van megjegyzésben vagy miben, hogy PT Nick-em: Isaten88. (:
-
Target78hu
aktív tag
-
csaba0223
senior tag
-
-
Amur
addikt
én 10 perce egy lancert! nagyon tetszik! rx-8-at vettem volna,de így hogy -10% kitellett az összenyert AP-mból a lancer is.kanyarstabilabbnak tünt mint a bubu,na meg mindig is lancer párti voltam!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Shad0w
senior tag
Na, írok pár gondolatot a challenge módról, hátha lesz eredménye, de legalább jó vita alapot fog képezni.
Tehát, hogy mi a bajom a challenge móddal? Sokminden, de ahelyett, hogy minden hibáját kirészletezném egyszerűen csak leírom, hogy szerintem milyennek kéne lennie: Pontosan olyannak mint a többi módnak. És itt elsősorban a szoba kezelésére gondolok. Én akarom megmondani, hogy melyik pályán, melyik évszakban, hány körön keresztül és milyen autók ellen akarok megküzdeni azért a pár szem AP-ért. Másrészt kell még bele egy "tét" opció is, hogy necsak 1 tickettel lehessen játszódni. Mindezt úgy, hogy a room leader megszabja a minimumot, de ha vki úgy érzi, hogy ő többet akar, akkor jelezhesse azzal, hogy többet tesz fel és ha ezt mindenki megadja akkor azlesz a tét, ha nem akkor marad a minimum, ill. amennyit megadnak belőle. Asszem nagyjából ennyi.
Ami most van, hogy előre szabott szobák, room leader nélkül sok problémát tud okozni. Mivan ha én stock kawaval akarok küzdeni haverokkal, de betéved egy panama és az istennek (bocsi ) sem tudjuk elzavarni? Jelenleg csak a ticket gyűjtés folyik, azok elhasználása nemkis időbe telik és ezért sokan nemis játszanak challenge-ben, pedig ha nagyobb tétben lehetne ellőni - mondjuk 10 ticketet egyszerre - akkormár sokkal nagyobb lenne az érdeklődés, sztm. (ahh, mégis leírtam mi a bajom... )
Ha esetleg aerian mar van vmi hasonló topic vki linkelje be, benyögök akkor oda egy agree-t vagy vmit .
[ Szerkesztve ]
-
Target78hu
aktív tag
Mentünk 4 en haverokkal a crcdemóval (ha már nem rakják fel a pt ill nem játszanak vele) és egész jó volt ,mind addig -őőő hogy is mondjam : izé .Pedig most vettem 1 picit jobb kormányt és tök fájn volt meg PT ben is be tudtam lőni ,de ez már sokkk (többi gémnél nem volt ilyen lehülés).
hkv.hu
-
csaba0223
senior tag
Nah megkaptam a kis ajándékaimat a tenton hammertöl
Dear csaba0223,
You are a winner in the Ten Ton Hammer Torque Me Giveaway. As a Registered member, you will receive 3 Project Torque codes good for unlocking prizes. You can only use one code per account, but you are welcome to use them on multiple accounts or give them to friends.
Project Torque nick: csaba0223
-
csaba0223
senior tag
felajánlom az eggyik kodom egy kezdő játékosnak! Hagy fejlödjön lehet jelentkezni!
-
mackosajt
addikt
válasz Target78hu #7817 üzenetére
kűggyed vazze!
mellesleg írtam valamit valahova, bitte olvasd el, és véleményezd. ;)
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
PaJa1
őstag
Szerintem mindenki kap ilyen kódokat aki regisztrált és igényelt... mert nekem is jött. De nem úgy van hogy ezekből a kódokból fognak sorsolni olyanokat amiket majd aztán be lehet váltani a nyereményre? Szerintem így van, ezek közül fognak majd sorsolni.
Hehe, még az akcio keretein belül megvettem az összes hiányzó APs autót spóroltam több mint 500 APt, az majdnem 1 autó ára
[ Szerkesztve ]
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
csaba0223
senior tag
Beírtam a kdot és rögtön megkaptam az ajándékot! nem lesz sorsolás!
-
ABnormal
őstag
most,h mindenkinek lesz xp-rp girlje akár meg is lehetne ejteni azt a bizonyos combót az explorerben,7ember kell nekem aki elég türelmes és kell neki a sok rp-xp...
-
ramihu
tag
Nekem is nagy felüdülés volt a dög nehéz súlyú quadro után. Szinte minden menetet élvezek amit ezzel mehetek, föleg ctf-re szeretek menni. Tegnap szinte szégyenkeztem mert beléptem egy olyan szobába ahol csak class 1 kocsik voltak és nem rúgtak ki, gyakorlatilag azt csináltam velük a pályán amit akartam. Kicsit már zavart is hogy ekkora fölény ad.
Lehet hogy stabilabb az evo, elég sokat küszködök a seggével. Gondolkodom hogy balancot rakjak-e rá, vagy csak simán meg kéne tanulnom vezetni?!
Esetleg aki már régebben hajt wrx-et, mi a tapasztalata?
-
SSP33DY
aktív tag
-
erdol
senior tag
Mit kell csinálni a kóddal hogy meg is kapjam a gifteket?
Allah életet mindenkinek ad, de értelmet nem mindenkinek.
-
rsx
aktív tag
Üdv
Én kérnék 1 kódot ha lehetne valakitöl''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
Shad0w
senior tag
válasz [HUN]-Kisa #7832 üzenetére
Kisa és rsx kapott tőlem. Ha többet kaptok akkor jelezzétek vissza annak aki adta, hogy nevésszen kárba egyse. Vagy nemes egyszerűséggel adjátok tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Plokijuma
aktív tag
Ismét kipurcant a VGA hűtőm.. félév alatt másodszor... Ilyenkor egész különleges grafikai dolgokat mutat szegénykém, mert nem szereti a meleget.
Itt például a broadways #2 nevű pályán szép kis árvíz van
Hát így elég vacak lesz a ligafutam...
[ Szerkesztve ]
-
csaba0223
senior tag
Még van egy kódom! Ha kell szoljatok!
-
-
PaJa1
őstag
hiába nyertem meg az utolsó futamot, csak 4. lettem összetettben.
A fene vigye el a North course versenyt! Simán 1. lettem volna, mp-et adtam mindenkinek, csak 3xor tettek pihenőpályára, így siekrült csak 2. hely.A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
rsx
aktív tag
válasz [HUN]-Kisa #7832 üzenetére
A 3-day Sponsor girl for double XP
A 3-day Sponsor girl for double RP
A 10 pack of Spark Plugs (5% Top End Speed Increase)
A Level License Application''...Lalikám,van alkoholmentes söröd???Van.Akkor dobd ki a picsába,egy rendes sört kérek"...."A biztonsági öv nincs annyira kényelmetlen, mint a tolókocsi. "XD
-
ABnormal
őstag
akinek kell kód privátban kérje,mert nem biztos,h észlelem itt...
-
Ricco_hun
senior tag
Mi értelme akkor a 3 kódnak ha csak 1-et használhatunk föl? Na mind1. Egy nekem, egy az öcsémnek, egy még maradt. Ha kell valakinek privátban jelezze.
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
PepeDon
tag
-
Shad0w
senior tag
-
Shad0w
senior tag
Jut eszembe, megnyertem a UK ligát! (öröm bódottá)
A zárófutam viszonylag könnyen ment, de a shootout (vagymi) már nem annyira. Ploki megint végig a nyomomban volt aztán sikerült megint elis rontania az utolsó körben... De nembaj.
Most nincsenek replayek, mert a zárófutamról nemmentettem a másikat meg lusta vagyok feltölteni. Esetleg ha lesz érdeklődés akkor felrakom .[ Szerkesztve ]
-
PepeDon
tag
válasz ABnormal #7846 üzenetére
Ha privátban kéred, akkor is ki kell írni, hogy már kaptál (ergo hozzászólás off lesz bőven). Pl: Most tőled is kérnek 5-en, - mert mind csak privátot ír - de nem tudják, hogy te most elosztogattad, vagy nem. Abban igazad van , hogy esetleg egy embernek küldhetnek többet. Azért kell beírni úgy mint Ploki, hogy kinek lett küldve és esetleg, hogy van még meghívó.
Kösz Ploki. Nagy leszek meghálálom .
Jöhetne már a nagy peccs. Új játékmódok, új pályák, szinte kapunk egy PT 2.0-át
-
PaJa1
őstag
Este ha tudok akkor szeretnék Xplorerezni 8an, jó lenne ha ph-sokkal telne meg a szoba
A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest