Új hozzászólás Aktív témák

  • Plokijuma

    aktív tag

    Kickekkel kezd elegem lenni. Bárhova belépek a Harpoonommal, 60-80% eséllyel kidobnak. A vicc, hogy sokszor "All welcome" "just for fun" "fast cars" és hasonló nevű szobákból is kiraknak, mert egy full tuningos Harpoonnal be mertem lépni oda... Tegnap 5 kicket kaptam egymásután... szörnyű. Ha már megküzdtem a Harpoonért, akkor szeretném élvezni is a vele való versenyzést, mindegy, hogy mi ellen megye, csak menjek :). Jelenleg majdnem többet használom a quadrom emiatt.

    A "legviccesebb" eset tegnap történt... nem is egyszer... Harpoon tulaj volt a szoba főnök, mellette 6 kezdőautó, én léptem be szobába nyolcadikként Harpoonnal. Rögtön ki is rakott a Harpoonos kollega... hogy ne legyen konkurenciája. Undorító, valaki csak így tudni nyerni? Szándékosa előállított egyenlőtlen körülmények közt megverni a "kicsiket" :F

    Mikor még én is "kicsi" voltam a játék tekintetében (wizz), sose reklamáltam, ha egy harpoon, rx-7 stb volt a szobában... ha én eltudom viselni az erősebb kocsi jelenlétét, akkor a többiek miért nem? Tudom, veszteni mindig rossz, de a játékosok (aki kirúgják/kirúgatják az erősebb járművel rendelkezőket) belegondolhatnának, hogy majd lesz fordítva is...ő neki is lesz jobb kocsija... Ráadásul a jó kocsi nem feltétlenül egyenlő a jó játékossal. Ezt gondolom ti is tudjátok :)

    Egyáltalán minek kick? Megfelelő szűrő a szobákhoz elég lenne. (ha nem akarnak erősebb kocsit a szobába, akkor úgy álítják be a szobát, és akkor nem szívesen látott járművekkel rendelkező játékosok be se tudnának lépni. Jelenleg nem tudja az ember, hogy hova lép be (kik vannak bent és milyen járművel) Így elég nagy valószínűséggel repülök is.

    Lenne egy javaslatom a szobából való kickkel kapcsolatban. (Most nem a verseny alatti kickről beszélek)
    Ne csak 1 személy dönthessen arról, hogy ki versenyezhet és ki nem, hanem mindenkinek legyen szavazati joga. Ha egy bizonyos százaléknál (50-60%) több igen szavazat gyűlik össze. csak akkor repüljön a játékos. Ez így demokratikusabb, mert a jelenlegi rendszer diktatórikus (nem a többség véleménye számít, hanem csak a hatalomé).

    Plusz még egy ötlet:
    "Jelenleg nem tudja az ember, hogy hova lép be (kik vannak bent és milyen járművel)"
    Jó lenne a szobák jelölésén picit változtatni. Valahogy jelölni kéne, hogy milyen erősségű autók vannak a szobában. Pl. a benntlévő kocsik "class" értékének az átlagának kiírása vagy valami szín jelölés (színátmenetek a class 6-tól class 1-ig). Az utóbbi ráadásul látványos is lenne. Szép színes szobák a lobbyban :D
    Mert én se szeretek erősebb kocsival belépni "kicsik" közé és egyértelműen ők se szeretik ezt (kick a jutalmam)

    u.i.: Sorry, hogy már megint ilyen hosszú hozzászólást írtam. :D

Új hozzászólás Aktív témák