Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcus.fenix
aktív tag
Na ja... ízlések és pofonok.
Az viszont beláthatod, hogy az animációs csapatra ráférne egy új motion capture alany, mert ahogy ezek a srácok mennek, futnak, ugranak stb., az siralmas. A környezettől ennyire idegen, robotszerű, szerencsétlen mozgáskultúrát mint itt, csak az RPG-kben látni.Nem értem miért kell mindíg saját motorral küszködni, amikor vannak licenszelhető engine-ek amik jobbak lehetnének. Régi vágyam egy Unreal Engine-es RPG (bár volt már egy Mass Effect) vagy éppen a legelső Cryengine is jó lenne. A Far Cry első részében már szépen mozogtak a karakterek, és a ragdoll is jó volt, meg a sebzésmodell is, és a grafikája elvinne egy RPG-t még ma is ha jó mögötte a történet.
[ Szerkesztve ]
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
emmm
őstag
Úgy kb. 5-8 erő-ütés kell neki, nálam attól megfeküdt. Amikor letérdel, csapod meg, előbb-utóbb kimúlik. Én csak azt utáltam, mikor körgyűrűkben kezdett eltűnni a föld alattam, én meg ugrani akartam pl. előre, pont akkor jött egy támadása és a levegőben talált el. Akkor bizony lezúgtam a katlanba.
Amúgy meg atomot a bestiának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Ukrajnai háború
- Samsung LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest