Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Project CARS 3 – Design & Physics DeveloperBlog
Nagyon érdekesen magyarázzák ezt a gumi dolgot.
Az első bekezdés szerint nem lesz gumikopás a játékban, ez már rögtön egy rossz hír.
Utána viszont az a magyarázat, hogy inkább a versenyzést helyezik előtérbe, és nem a pályamérnököt. A mostani szimulátorokban ui. rengeteget kell tesztelni, hogy egy adott pályára megtaláld az optimális gumit, pl. Ezért ezt a részt átveszi a játék, neked csak versenyezni kell. A gumikopás helyett viszont hosszasan magyarázzák, hogy a gumihőmérséklet az lesz a játékban, és ez is nagyon fontos, sőt fontosabb, mint a gumi kopása. -
dino_m
senior tag
Közben én is végigolvastam a dev naplót. Jelenlegi állás szerint nem lesz gumikopás, bár azt mondják, hogy a gumihőmérséklet változás továbbra is szimulálva lesz, plusz kap a gumi egy újabb réteget. De sajnos itt van még olyasmi is, hogy üzemanyagfogyasztás és pitstop se lesz a progiban, de remélem ez csak valamiféle félreértés lesz. Ezek után én is kezdek kételkedni. Lehet, hogy át kell térnünk az AMS2-re és más szimekre?
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
-
dino_m
senior tag
válasz 19ati93 #1206 üzenetére
Az még nem világos, hogy ez opcionálisan lesz-e benne a játékban vagy hogy csak egyes játék módokban, vagy full ilyen lesz a játék online, offline módban. Szóval maradt még halvány remény, hogy meg lehet választani, hogy hogyan akarja az ember használni a játékot.
-
dino_m
senior tag
Ez így már valamivel jobb...
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Ez a project cars 3 is nagyon szar lesz ha ilyen minősége lesz mint a halálos irambannak.
-
vlevi
nagyúr
válasz Heroes fan #1209 üzenetére
Arcade játék lesz belőle.
[link]
A pcgamer cikk cime eléggé kattintasvadasz, de lehet, hogy igaz. -
Heroes fan
őstag
Ja láttam hogy kivették belőle azt ami eladta az egészet.
-
dino_m
senior tag
válasz Heroes fan #1211 üzenetére
Semmit nem vettek ki belőle. A PC2-ben továbbra is ott van minden. A PC3 egy új játék, más felfogásban.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Heroes fan #1213 üzenetére
Valami mást akartak csinálni, mint az eddigi szériák, ez nyilvánvaló.
Nem vagyok benne a projektben, de elképzelhetőnek tartom, hogy a marketingosztály kiagyalta, hogy az utóbbi 10 évben a szimulátor piac nagyon komolyan előrelépett, az azelőtti állapothoz képest.
Régesrégen volt ugyebár az rFactor, GTR, GTR2, Iracing, Gprand Prix Legends. Ezekkel a játékokkal csak a fanatikusabbak játszottak.
Aztán valahogy divat lett szimulátorozni, jött a Race07, pár év múlva Assetto Corsa, Raceroom, és egy kicsit lájtosabb szimulátorként a Project Cars, és annak második része.
Lehet, hogy kiszámolgatták, hogy komoly szimulátort már nem akarnak csinálni, és inkább elmentek arcade irányba. Mert sok a koca-játékos, aki nem veszi annyira komolyan, de megveszi a Needforspeed, a Forza, ésatöbbi mellé a PC3-at is, mert az a menő...
Ahhoz hogy az igazságot kiderítsük, benne kellene lenni a projectben.Ja, és, mégvalami. A stúdiót tudtommal már megvette a Codemasters, szóval lehet, hogy nem is az ő, hanem a Codemasters marketingesei irányítanak...
-
dino_m
senior tag
Ehhez még semmi köze ilyen szinten a Codemastersnek, mivel már két éve dolgoznak a két címen. De mivel az SMS a CM csoport tagja lett, még teljesítenie kell a korábban kötött szerződéseit. A Bandai Namco a kiadó és feléjük tartoznak még a PC3 és a F&F Crossroads megjelentetésével. Ilyen egyszerű. Határidős mindkét megjelenés, tehát ki kellett adni. A CM-mel való közös munkákra még várni kell egy két évet, majd akkor meglátjuk, hogy hogyan tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Csalódás is lett a vége.
-
palfitom
félisten
Sziasztok,
P Cars 2-vel adódott két problémám:
- az intronál még van hang (zene), viszont a későbbiekben megszűnik, nincs semmiféle hang.
- egy esemény avagy edzés végeztével a kilépéskor kifagy a játék, semmivel sem tudom bezárni.Gépem paraméterei az adatlapomon (bár más játékkal nincs semmiféle gond), és a játék hivatalos, steam-es verzió.
A játékot ma teljesen újra telepítettem, a fenti problémák ugyanúgy fennálnak. (a gépet is újrahúztam pár hete)Esetleg valami ötlet / javaslat van-e?
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Heroes fan
őstag
Elég érdekes hibajelenség.
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Igaz, elég kihalt lett a fórum, de megkérdezném, hogy valakinek van-e ötlete, hogy xbox-ra hol lehetne a legolcsóbban deluxe játék kódot venni? Anno megvettem előrendelésben a játékot pc-re aztán most újra lenne időm vele foglalkozni.... A 3. rész árkádos jellege miatt nem annyira izgat, a kettő még ezek szerint közelebb állt a szimulátorhoz. Köszönöm!
-
Heroes fan
őstag
Igen a 2-őt csak kormánnyal lehet tolni billentyűzettel halál.
-
Gtaati
őstag
válasz Heroes fan #1220 üzenetére
Helló! :)
Régről megvan a Logitech G920 és cockpit:) Azzal használtam régen és most is azzal szeretném:)
-
dino_m
senior tag
-
MasTer
tag
Sziasztok! A Community panelen inaktív a Community Events és a Time trial ablak. Más is tapasztalta ezt? Az egyik előnye a játéknak a Time trial mód volt, ahol mások legjobb idejével lehetett versenyezni, megtudni, hogy mennyire vagy jó az adott pályán az adott kocsival.
MasTer of puppets I'm pulling your strings...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5 Pro teszt
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest