Új hozzászólás Aktív témák

  • #26974208

    törölt tag

    válasz Fancy-boy #4001 üzenetére

    Engem épp az alternatívák érdekelnek, mert a magyar posta szóba sem jöhet. A honlapjukon szereplő "Országlapok" (ami most éppen elérhetetlen) szerint pl. se az USA-ba, se Németországba, se Nagy-Britanniába nem küldhető törékeny csomag. De küldhető Ghánába, Libanonba, Mongóliába, Kenyába, Kambodzsába, Gambiába, sőt Myanmarba is. Azért ez utóbbi lista megnyugtató, nem?

    És persze nálam nem véletlen a kisbetűk használata a postát illetően, mert közel 7 éve olyan sűrűn járok a postára, mintha már hazajárnék, tehát tudnék mesélni jót s rosszat, de sajnos inkább csak rosszat. Tehát posta kilőve.

    Igen, külföldre menne, de első körben csak azt szeretném tudni, hogy létezik-e egyáltalán olyan cég, ami elérhető áron szállít törékeny dolgokat. Tehát a csomagomnak még se súlya, se mérete nincs. De terveim szerint max. kb. 8-10 kg-os is feladásra kerülhet. Bár sejtem, hogy ez nem lesz olcsó mulatság, mert akiknél eddig néztem, azoknál egy 1 kg-os csomag szállítási költsége láttán is fennakadt a szemem. És ezeknél a törékeny cuccok kezelésére vonatkozólag semmit sem találtam.
    Tehát reménykedem, hogy van valahol egy olyan cég, amit eddig még nem leltem meg, és szeretne nekem kellemes meglepetést szerezni a baráti áraival.

Új hozzászólás Aktív témák