Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
Én még nem láttam valakit úgy beszélni, hogy egyszerre mondjon két szót. Jómagam eddig úgy értettem az emberi kommunikációt, hogy külön külön szavak jönnek egymás után, és alapvelőtlen jóhiszeműen elhiszem és a legjobbat remélve amit mondanak. Bocsánatot kérek tőled, hogy az iq-m kevesebb mint 60 (ez lehetséges is), ámbár, jelen esetben is jól látható, hogy a sértegető hsz-ed után így próbálod magad kimenteni, mert másképp nem megy. Kicsit sajnálom, hogy ez a nyár számodra láthatóan szarul indul, remélem a végre jobb lesz. Kitartást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Politika
- Videó stream letöltése
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest