Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
válasz syler123 #134167 üzenetére
Akkor nem vagyok egyedül. De a fő kérdésem, tudom naiv és tudatlan vagyok, de: miért kell az egekbe vinni a gépigényt, hogy aztán a 60 fps oltárán ezt, illetve ehhez hasonlót kapjunk? Én sem hittem a szememnek. Kapcsolhatok én ezen bármit. A Steam demo alapján olyan, mintha konzolon a render mode interlaced-re lenne kapcsolva. Vagy én nem tudom mire, de azért ez több mint szomorú. Úgy, hogy a Capcom motorja az egyik legjobb ami ma elérhető.
-
markknight
veterán
válasz syler123 #134167 üzenetére
Fura, hiszen ez egy lassú játék, az RE engine meg nem zabál annyit, szóval érdekes. Bevallom nekem tegnap nem tűnt ez fel, de távol is ültem a TV-től (150 centi)
Alapból az összes játék furi a mai konzolokon, performance meg quality mód, valahol még több variáció is előfordul.. hát nemtom, ez a generációváltás teljesen felesleges volt még 2 évvel a megjelenés után is. Játszottam mostani játékokkal is, de nagyon nem dobtam el a kanalat még egy ragnarök vagy egy horizon 2 esetében sem. Egy Arkham Knight agyonveri a most megjelenő gémek 80%-át, pedig 10 éves cím.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest