Hirdetés
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 6
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Pat napja én is böngésztem a gamepass kínálatát és tényleg vannak benne csábító címek. Sőt, a mostani koca gamer üzemmódomnak pont egy ilyen gamepass szerű szolgáltatás lenne jó. A Netflixet is mindig jó egy évre előre "kifizetem", noha vannak hónapok amikor fel sem nézek rá, de amikor igen, akkor hetekig darálom a sorikat rajta. Ilyen jó ha kéznél van kategória.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Jaj, az ilyen vacak Mashup-okat meg ne vedd! Ez egy dlc ami tartalmaz skineket, textúrákat és egy egyedi világot, ami tartalmaz sw elemeket, de az élmény közel sem olyan mint amit a videó előad.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Szó szerint egy skin az egész pack plusz egy map ahol vannak star wars motívumok építve. Mindjárt keresek egy videót neked róla. Tessék.
Ha az alap Minecraft-ot tudja és szereti, MAX akkor érheti meg a vételt. Minden más esetben szerintem felejtős. Én pl szeretem a Minecraft-ot és a Star Wars világát is, de az ilyen Mashup-ok (hivatalos texture pack-ek) nem tudnak lázba hozni. Látszik a beléjük fektetett munka, csak ezek akkor is az alap dolgok újra eladása kicsit más köntösben.
-
saelin
veterán
Majd valamelyik este az országunk drága kormánya bejelenti, hogy aki Ps5-öt előrendelt az ne személyesen, hanem futárszolgálaton keresztül vegye át a terméket.
-
saelin
veterán
válasz Mrdevil #32625 üzenetére
Az általam kapott email szerint csak jövőre kapok konzolt. Addig 150k ott pihen náluk, mert én már úgysem tudok sehonnan gépet szerezni. Egyébként szeptember 18-án adtam le hozzájuk a rendelést.
"Kedves Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy előrendelted a Sony PlayStation®5 Digital Edition Játékkonzol, Fehér/Fekete terméket weboldalunkon.
A rendeléseket azok leadási sorrendjében szolgáljuk ki. A gyár és a beszállító csak korlátozott mennyiségű terméket tud biztosítani a novemberi szállítás során és a rendkívül magas vásárlói érdeklődés eredményeként sajnos a rendelésed ebben időszakban nem fogjuk tudni kiszolgálni.
Várhatóan 2021. januárjában érkeznek újabb termékek, melyek a beérkezett mennyiségtől függően, szintén a jelenleg is alkalmazott elv alapján, tehát az előrendelések leadási sorrendjében kerülnek majd kiszolgálásra.""It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz N.YCityBoy #32830 üzenetére
A Godfall egy közepe cucc. Engem eleinte a Warframe szerű környezetével fogott meg, mert nagyban emlékeztetett az orokin építészeti stílusra, de aztán a gameplay teljesen elvesztett.
-
saelin
veterán
Tényleg, ma van launch day. Majd jöhetnek a beszámolók nyugodtan.
-
-
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
válasz BoneDragon #34179 üzenetére
Szerintem mélyláda.
-
saelin
veterán
válasz Lackooo84 #35343 üzenetére
A 8k-t én sem értem. Szerintem felskálázva sem menne neki normálisan és mivel nagyon alacsony felbontásról tornázná fel a képet, így biztos nem lenne valami szép a végeredmény.
Talán itt arról van szó, hogy játékoknál nem, de videóknál és filmeknél tudja majd..."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Imilenni #35874 üzenetére
Mert mivel másabb ha van az illetőnek ps appja?
Többen is írtátok, de nem értem a kettő közötti összefüggést. Most nem az van ilyenkor hogy az illető megadja az adatait és te belépel vele a gépen, majd ugyan azzal a lendülettel ki?Ahha, nézem hogy van az appban egy "Sign in on Ps5" és ott a gép által generált kódot kéri be. Mondjuk ígyis is a gépen ott lesz az acc és vissza tudnál pl a kártyával élni, de látom a user védelmét is mert a jelszó nem derül ki. Cseles kiskapu. Ha lesz gépem a ps4-es ismerőseimnek feldobom az ötletet. Tudok olyat aki nagyon örülne a ps+ collection-nek az ünnepek alatt.
Impulsivex
Jó játékot hozzá! Én is nagyon várom már a nekem ígért konzolt.[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
Azt valaki mondja már meg, hogy az adaptív ravaszok mennyire idióta állók? Lehet annyira erősen nyomni hogy meghaljon? Mert akkor nem szívesen adnám gyerek kezébe és a kőműves haverom kezébe sem (komolyan).
-
saelin
veterán
Csak elképzelni tudom milyen érzés lehet mert nem volt még a kezemben, de nekem nagyon rizikós technek tűnik. Tényleg nem fárasztó a használata? Vagy annyira nem tart azért erősen?
-
saelin
veterán
Ahha, vagyis beakadás szimulálásánál is tovább fogja engedni, csak picit keményebben kell nyomni. Csak azért vagyok beparázva pont ettől, mert nálam a kontik nagyon fogynak. 50:50 hogy az analóg vagy a ravasz adja meg magát.
-
saelin
veterán
válasz japunk #36153 üzenetére
Azt játékot már a From Software sem tudta volna ilyen jól megcsinálni. Ennyire szépen egyetlen címük sem futott még konzolon. Nem mellékesen bitang jól néz ki. Kb ilyesminek kellene lennie az Elden Ring-nek is (technikai szempontból).
-
-
saelin
veterán
Így a Cyberpunk megjelenéséhez közeledve elkapott a Deus EX érzés. Szerintem a Mankind Divided-et kipörgetem előtte még egyszer, úgysem annyira hosszú. Egy esetleges új Deus Ex játék is jó lenne nextgen-re... Nem volt az a széria sosem rossz, csak technikailag bukdácsolt mindig.
-
saelin
veterán
válasz hombre[EU] #36608 üzenetére
Erre már én is befizetnék.
-
saelin
veterán
válasz ProEvoFan #36826 üzenetére
Basszus, ne már. Pont a tegnapi telefon vásárlás után fogadtam meg hogy ennyi volt idén a vásárlás. Ez mocsok jó ajánlat és nagyon időtállónak tűnik. Hdmi 2.1, 4k@120, 10 bites panel, g-sync, free sync...
Nem érdekel majd jövőre! Mondom nem érdekel!
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Én sem látom hogy ebből jól kijönnének, de volt már példa az ellenkezőjére is. Megvárom, meglátom és majd alkotok róla véleményt. A játék a jelen állapotában egy day one lopás volt nem több. Technikailag és tartalmilag ennyire rossz játékkal én eskü nem játszottam.
-
saelin
veterán
-
saelin
veterán
Ha ps4-en pár játékot kirakok külső hdd-re azt a Ps5 tudja olvasni?
-
saelin
veterán
válasz Tomtailor85 #37641 üzenetére
Persze, csak itt alapból be van kapcsolva nem úgy mint a ps4 és pro esetében.
-
saelin
veterán
válasz Kendek #37647 üzenetére
Az egyik legjobb funkciója a nextgen-nek. Nekem több játékom is van aminél javulást várok:
- Warframe és Destiny 2 elsősorban, mert velük játszom a legtöbbet.
- Genshin Impact. Ez videók és kommentek alapján tükör sima 60 fps-t hoz a ps4 pro 30-jához képest. Ráadásul a menük is sokkal gyorsabban betöltenek.
- Slime Rancher! Szegény játék a 30-at alig bírja tartani pro-n, pedig egy nagyon jó indie cím és emiatt kihagyni nagyon rossz érzés. Van egy több tíz órás mentésem benne amit szeretném folytatni.
- Astroneer is a komolyabb bázisoknál szépen droppol.Meg még egy tonna indie játék van amit ide felsorolhatnék. A Ps5 nagyon kedvez a backlogomnak, mert sokkal jobb élményben tudom majd a "régi" játékaimnak játszani. Speciel engem nem is érdekel hogy számomra semmi kapós launch cím nincsen, mert ígyis van bőven mivel játszani. Idén már csak a Cyberpunk-ot várom, de azt nagyon!
-
saelin
veterán
válasz Bazsi1987 #37656 üzenetére
Az űr ninja szlogen szerintem is gáz, de valójában ettől jóval több a játék! Rengeteg időt el lehet vele lenni és mindezt úgy, hogy teljesen free az egész. Szerintem a story is kifejezetten jó, mert eléggé egyedi világot sikerült összerittyenteniük hozzá. Egy próbát mindenképpen adj neki.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest