Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz Sanyi.mTs #261054 üzenetére
Ahogy a többiek írják, PS4 restart megoldja. Én is beleszaladtam ebbe.
Pont erre írtam a múltkor, hogy nagyon gáz, hogy ilyen ismert bugokat nem javítottak ki.Állítólag azért nem jönnek, mert a terep nem töltött be rendesen és nem tudnak spawnolni. “A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
nemorino
tag
válasz Sanyi.mTs #262000 üzenetére
Egy hónapja nekem is ezt csinálja, először azt hittem, hogy a Rise of the Tomb Raider a hibás, de más játékban is jelentkezik. Egyelőre még nem vészes, még kb. egy évig használnám, hátha addig nem romlik a helyzet.
"Le style est l'homme même." Georges-Louis Leclerc de Buffon
-
hombre[EU]
veterán
válasz Sanyi.mTs #262591 üzenetére
vegyél helyette valami normális játékot.
a Wastelanders ($40) nélkül egy kalap sz*r... azzal pedig csak egy maréknyisemmi, ingyen jár hozzá
ha nagyon kell a fallout feeling akkor most jött ki a Wasteland3, megteszi. ha multizni akarsz akkor szintén találsz értelmesebbet[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
GEIL
addikt
válasz Sanyi.mTs #262806 üzenetére
Nekem nem a játékkal van a gond...hanem a 30 fps-sel Grafika tőlem maradhatna olyan mint PS4-en, de 2020-ban lépjünk már feljebb a 60fps-re legalább.
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
marilllyo
veterán
válasz Sanyi.mTs #267102 üzenetére
Nem, ezt nekem látnom kell PS5-ön is. Iszonyat besz*pott engem. Nagyon sajnálom, hogy nem teljes pompájában kaphattam meg, de ha már egyszer elkezdtem...
Ha egyszer kijavítják, akkor egyértelműen a jobb játékok közé fog tartozni... Ki lehet és ki is kell ezt pofozni.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
consono
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #268819 üzenetére
Én pont ezt a részét nem értem az egésznek, lehet, hogy ezért nem is platináztam még soha semmit: a YT videó alapján megcsinálni részt. Én gameplay videókat sem szoktam nézni, hogy meglegyen a felfedezés öröme a játékban, nem hogy az alapján csinálni meg valamit...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
saelin
veterán
válasz Sanyi.mTs #269708 üzenetére
Nekem 1 mm-es van, de szerintem a 1.5-ös is simán elfér, mert úgyis összenyomódik. Egyébként vicces hogy te a slim-ről panaszkodsz hogy hangos. Eddig a fat-re és a pro-ra volt inkább panasz. Nekem is pro-m van és biza tényleg hangos egy nehezebb játék alatt a hangja.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
válasz Sanyi.mTs #269809 üzenetére
Csak meglepő volt hogy slimre írtad hogy hangos. A másik két típusú gép vagy 2-3x akkor hanggal bírt. Nekem party-ban néha megjegyzik hogy behallatszik a hajszárító hangja a mikin.
Nálam duplán gáz, mert a monitor alatt van a gép... szóval relatív közel és így headset nélkül nagyon gáz játszani vele."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #270309 üzenetére
Akkor olvasd el mégegyszer, hogy mit írt a kolléga, és abból kiderül, hogy neki a PS+-os ingyen verzió előtt megvolt már a játék, így - hacsak nem adta el - ingyen kapja az upgrade-t ő is.
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #271888 üzenetére
Igen, komoly funkciója van. A kék típusú Materiák a Support Materiák, és ezeknek bár önállóan nem igazán van létjogosultságuk, más típusokkal (mondjuk zöld Magic Materiákkal) kombinálva nyújtanak bónuszt. A kombináláshoz szükségesek az összekötött Materia slotok. Ha megy az angol, akkor az Eurogamer cikke segítséget tud nyújtani a Materiák működésével, és hatékony alkalmazásával kapocsolatban: [link] Nem bonyolult a dolog egyébként, amint ráérzel, már tudni fogod, hogy mit érdemes használni, kombinálni, stb. Bossok esetén eltérő lehet a legjobb Materia set, ezt is érdemes kitapasztalni.
[ Szerkesztve ]
Ezek a játékok biztosan kapnak PS5 Pro patchet: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/lista-minden-jelenleg-ismert-ps5-pro-enhanced-jatek
-
KaitouP
nagyúr
válasz Sanyi.mTs #271938 üzenetére
Harc közben nem lehet, így két opciód van. Vagy valakinél aktív az Assess Materia (Chadley adja a játék első negyedében), aminek a segítségével csekkolhatóak az ellenség gyengéi menet közben, vagy a menüből az Enemy Intel résznél tudhatsz meg többet. (Persze ahhoz hogy egy enemy idekerüljön, már encounterelned kell vele.) Esetleg még online nézhetsz utána, ha előre tudni akarod, de óvatosan mert futhatsz bele spoilerbe is: [link]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest