Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
Sziasztok!
PS4 Pro-t szeretnék venni, és az a helyzet, hogy egy 1440p-s 27 colos BenQ GW2765HT-on játszanék a következő fél-1 évben majd csak utána váltanék esetleg 4K-s TV-re.
Mennyire élvezhető, illetve játszható rajta a játék? Nem lesz csúnya az 1080p miatt?
-
matyifej
tag
Sziasztok!
Nem reg vettem egy PS4 pro-t. Egy 27 colos IPS 1440p-s monitoron jatszom jelenleg. Szerintetek erdemes lenne beruhaznom, egy 4k, hdr tv-re? 180 ezer korul lenne ra keretem, ha ugy alakulna, 50 col korul szamoltam. Erdemes egyaltalan, vagy nem sok kulonbseget fogok tapasztalni, kepminosegben? (Tudom, hogy most az 1080pbe fut a mostani monitoromon) elore is koszonom! -
matyifej
tag
Sziasztok!
Ugy gondolom, a legjobb idoszakba sikerult visszaternem a playstation vilagba. PS1, PS3 utan ismet boldog tulaj vagyok. God of War fan letemre pedig oriasi mazli, hogy ezt tudtam megvenni.
Egy kerdesem meg lenne, valakihez aki nagy Monster Hunter World player. Ez a jatek mennyire szamit coop/multinak vagy inkabb single player jateknak? Lehet az egesz story reszt vagy nem is tudom, minek nevezik full coopba tolni? Haverommal hezitalunk beruhazzunk-e ra. -
matyifej
tag
válasz Zolibacsi88 #153475 üzenetére
Okes, koszi szepen a segitseget. Ahogy lattam days of play miatt akcios is lesz ugyhogy ez eldolt.
-
matyifej
tag
Hali. Valakinek valami jó must-have ajánlása ezek közül az 1550 Ft-os játékok közül? Tricky Towersen és a Trineokon kívül? Ha már szó van róla, hogy kéne rákeresni ebayen erre a ps4-re felhelyezhető fóliára? Nekem is elférne egy. Csak skineket találok
-
matyifej
tag
Valakinek a gépe levan fóliázva, karcolások ellen? Ha igen segitseget kernem hol tudnek talalni llyan meretu foliat ami jo a gepre (ps4 pro). Koszonom
-
matyifej
tag
Sziasztok. itt topic leirasba mit jelent az, hogy US accountnal a vasarlas modja is bonyolultabb? A multis jatekok regio lockosak, vagy ugyanugy EU-s playerekkel is tudok egyutt csatlakozni online? Megeri tartani US accountot is? Koszi a valaszt.
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
ABZU 2190 Ft-ért érdemes beruházni, vagy van rá esély hogy PS plusba rakják a jövőben? Jókat kérdezek?!
-
matyifej
tag
Epp a Last Guardian vege fele jarhatok. Nagyon szep a vilag, tetszik a hangulata, de ez az iranyitas egy kicsit nyugosebb napomon agyverzesig pumpal (pl ma)
-
matyifej
tag
válasz Bogyi007 #158747 üzenetére
En egesz reg nyomtam a GoW collectiont meg a 3. reszt, de nekem egyertemu volt.
Mas: Tobb, mint egy honapja vegeztem a HZD fo sztorijaval. A minap visszatalaltam hozza, es most nagyon elvezem az open worldot.
Nehezen toleraltam a fejlodes kozbe, hogy tul sok npc van es tul agresszivak, kb leallni nem lehetett veluk meg normalon sem, mert epphogy megmozdult az ember mar 5-en utik. Sokat lazitott az elobb emlitett dolog.Meg is lett a fo szal vegere a shieldes ruha, es igy mar sokkal elvezhetobb a jatek nekem. [ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
Gondolom ez a summer sale a storeba, majd a double discount deal helyere kerul kiemeleskent holnap holnaputan nem? Mert igy eleg maceras kikeresgelni.
-
matyifej
tag
Knack + Knack 2 is kulon kulon akcios. 2500 + 4500. Elsot nem reg fejeztem be hardon. 25 evesen is elveztem, a masodik meg mar 2 playeres is ha minden igaz.
(Mar van unravel bundle is. Mar csak arra kell varni az akcioval)
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
Lego Marvel Avengers deluxe editionnel valakonek tapasztalata? Borderlands the handsome collectiont is nezegetem.
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
válasz Lackooo84 #159475 üzenetére
Ugyanez. Visszakapcsolasnal irta amit mondtam. Legkisebb felbontasba indult el, vegigfuttatott vmit aztan, tokomtudja milyen szoftverhiba elakarom-e kuldeni a sonynak a hiba jelentest. Amikor kikapcsolt, azert egy kicsit levert a viz, 2 honapos a gep.
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
Valaki jatszott az Everybody’s gone to the rapturerel? 1500 Ft korul van es kivancsi lennek hatha valaki probalta mar.
-
matyifej
tag
We happy few tobbi platformon is early accesskent uzemelt, es most lesz a kiadas, vagy csak PS-re jelenik meg most? Nekem igy trailer alapjan nagyon tetszik. Valakinek van tobb tapasztalata rola?
-
matyifej
tag
Sziasztok. Nem rendeltem még elő digitálisan semmit. RDR2-n gondolkodom. igaz 4 ezerrel drágább storeba mint lemezesen, de ilyenkor minden óra számít, és ugye a kiszállítás alatt lehet lerágom az összes ujjamat. Annyi lenne a kérdésem, hogy ha digitálisan előrendelem akkor előtölteni lehet, mint pl Steamen ahogy ez a dolog működik?
-
matyifej
tag
válasz Bencus88 #160843 üzenetére
Nem feltetlen csak a par ora miatt. Tobben panaszkodtak, hogy elofordult mar, hogy lejatszhatatlan a lemez, mivel erdekelni fog a multija is valoszinu huzamosabb ideig, ezert a lemez cserelgetes tud unalmas lenni. Amugy sem az volt a kerdes, hogy szerinted megeri-e 🙂 Az a 4 ezer forint, meg ami esetleg majd nem whiskey colara megy el, az meg majd legyen az en problemam. Az elotoltes volt a legfobb pontja a kerdesemnek, mivel meg nem vettem igy ps storeon jatekot.
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
En toluk vettem a Pro-t. Minden okes veluk.
-
matyifej
tag
US accountra feltoltokartyat honnan erdemes venni?
-
matyifej
tag
Kivancsisagbol kerdezem, ha nem megy telepites/letoltes, ti inkabb kikapcsoljatok, vagy pihenobe teszitek a gepet? Esetleg jatekot felbehagyva teszitek pihenobe?
-
matyifej
tag
Olyan kerdesem lenne, hogy a mostani deal of the weekes Overwatch, ha esetleg megosztos accounttal vennenk, minden plusz dolog a legend editionbol osztodik?
-
matyifej
tag
Én még kb 6-7-8 éve játszottam pókemberrel konzolon, de nekem ezek a videók egyelőre full ugyanazt a játékot hozzák vissza, jobb grafikával, bár aki azóta várja az ilyet megértem, hogy nagy extázisba van, de úgy semmi úttörő dolog nincs nekem benne, ami miatt izgulnék miatta. Többieknek jó szórakozást hozzá, talán egy fasza kis akcióval nekem is meglesz
-
matyifej
tag
Sziasztok. Storeos elorendeles eseten ugyanugy megoldhato az elotoltes, mindket megosztasba resztvevo acocuntnak, mintha mar megjelent jatekot toltenenk a masiktol?
-
matyifej
tag
Fifa 18 kimaradt nekem. Fifa 19 demo alapjan aki tolta az elozovel milyen allasponton van?
[ Szerkesztve ]
-
matyifej
tag
Sziasztok. Reg jartam itt nagyon. Az lenne a kerdesem, hogy eddig 3 helyre, volt megosztva az accountom elsodleges PS4-ként., es tokeletesen mukodott.. Most viszont, problemazik. Egyik szemelynek mukodik tovabb, tud jatszani a jatekaimmal, masik kettonek, viszont mar azt irja, hogy nem lehet elsodlegeskent aktivalni, mert egy masikon mar megtortent. Valtozott valami ezzel kapcsolatban?
-
matyifej
tag
Sziasztok. Vettem egy 3 hónapos ps plus keyt. Az lenne a kérdésem, hogy ennek van valami elévülési ideje, vagy tartogathatom, és akkor leptetem érvénybe ha épp fél év múlva szeretném csak?
-
matyifej
tag
Ez a COD ismét 10 percig volt élvezet 😀
-
matyifej
tag
PlayStation Magyarország ·
🎁Meglepetéééés!
Meddig képes elmenni Ellie az igazságért? Nézd meg a legújabb The Last Of Us Part II előzetest! ✌
🇭🇺 Rendeld elő a 2020. február 21-én MAGYAR FELIRATTAL érkező játékot mostNemtudom volt-e már, azoknak akiknek sokat számít voálá.
-
matyifej
tag
Én annyit tennék hozzá hátha segít, hogy amikor megvettem a Pro-t - kb. 2 éve - vettem hozzá, egy átlag 55ös, 4K LCD Panasonicot, 170ért. Tökéletesen megfelelt. 2 hónapja beruháztunk, egy 55" LG oled B8-ra egész jó áron (350). Én, aki kevésbé hiszem, el hogy akkora különbség lenne ilyen cuccok között, rendesen tátva maradt a szám mit tud ez a belépő oled. Azt hozzátenném, hogy amíg sima LCD LED-je van valakinek nem tűnik fel. Ha egyszer vált, onnantól furcsán gyengének tűnik ami addig teljesen normális volt. Aki meg aztmondja, hogy menjen át másik csoportba aki ezzel kapcsolatban kérdez, az hogy vásárol? Teljesen normális egy nagyobb beruházás előtt körbekérdezni, főleg az érintettektől, hogy az ember a legjobb ár/érték arányt kapja!
-
matyifej
tag
Sziasztok. Egy karácsonyi theme codeot én is nagyon szívesen elfogadok, ha valaki atpaaszolna 😊
-
matyifej
tag
válasz james001 #226349 üzenetére
1 hét polcon lévő nézegetés után neki álltam a Death Strandingnek. Én ezen a prologue-n már megadtam a csillagos ötöst. Ilyet még nem láttam, eszméletlenül tetszett. Nem szeretem annyira az ilyen félig mozis játékokat, RDR2-t nem is tudtam emiatt tolerálni (kétszer is nekialltam, de nem fogadta be a gyomrom). De ez teljesen más tészta, úgylátszik megvalósítástól is függ nálam. Még nem játszottam Kojima game-el, trailerek alapján kíváncsivá tett, a hype miatt is érdekelt, nagyon az elején vagyok még, de ez szerintem brutális alkotás lett. 10/10
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest