Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #117164 üzenetére
A lemezekhez esetlegesen csatolt, beváltható kódok csak egyszer használatosak, az account-hoz kötik az extra letölthető tartalmat. Vagyis ha olyan lemezt vásárolsz ahol már el lett lőve, akkor te már még egyszer nem fogod tudni hasznosítani.
-
cyberkind
félisten
válasz PainKiller13 #117167 üzenetére
Igen fog, ezek a letölthető cuccok csak skinek, fegyverek vagy hasonlók, olyan előrendelői bónusz mondjuk.
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #117167 üzenetére
Persze, viszont a telepített játékkal is csak addig/akkor lehet játszani amíg/amikor a lemez bent van a BD olvasóban.
-
negyedes
addikt
válasz PainKiller13 #117661 üzenetére
Uncharted 1-4
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
senior tag
Horizon: Zero Dawn.
Szerintem simán a PS4 legjobb játéka most. -
hitchins
őstag
Heavy Rain
Beyond
Until Down
Last Guardian -
Mister_X
nagyúr
Killzone: Shadow Fall
Ratchet & Clank
Tearaway: Unfolded
The Last Guardian
Horizon: Zero Dawn
Until Dawn
God of War III Remastered
The Order: 1886
Heavy Rain & Beyond Two Souls Collection
Uncharted: The Nathan Drake Collection
Uncharted 4: A Thief's End
Persona 5
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Bloodborne
Nioh
Gravity Rush Remastered
Gravity Rush 2
DriveClub
inFamous: Second Son & First Light
Yakuza 0
WipEout Omega Colleciton
LocoRoco Remastered
PaRappa the Rapper Remastered"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Tegla80
addikt
válasz PainKiller13 #117719 üzenetére
Ez nem igy muxik mert store-bol csak az adott accba belepve lehet vasarolni.(persze ha megadod valakinek az adataid akkor megoldhato,de maskepp nem)
Szval csinalj us accot(ha meg nincs) es vegyel hozza feltoltot amit azzal fizetsz amivel lehet es akarsz az adott helyen,majd a kodot bevaltod a storban es koltheted a penzt.Sony® & PlayStation®
-
Kvelstadt
veterán
válasz PainKiller13 #118109 üzenetére
3,50£ ért vetrtm meg évelején uk storeba.
De be is volt rakva kivánságlistára hogy lássam ha nagyon jó áron van."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Kanczy
veterán
válasz PainKiller13 #118109 üzenetére
Ha megveszem US accounttal, akkor azt valahogy össze tudom kötni a sima fiókommal? Ennyit megér a GoW és a Shadow of Mordor is, de nem akarok folyamatosan váltogatni
Köszi
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
KaitouP
nagyúr
válasz PainKiller13 #118181 üzenetére
Kevésbé betojós (akad pár jelenet azért), inkább brutális a látvány néha.
Sonic X Shadow Generations teszt: https://playstationcommunity.hu/sonic-x-shadow-generations-ps5-ps4
-
sittes79
addikt
válasz PainKiller13 #118886 üzenetére
Hmm érdekes, nem tudom mi lehet, nekem sikerült igaz én Írországból vettem.
-
sittes79
addikt
válasz PainKiller13 #118892 üzenetére
Király, nincs mit
(#118891) Def26 :
Ha a teljes forintos árát nézed akkor a 15 hónap olyan 20.000 Ft? kb?
Szóval így a fele kb. Lehet megéri...
-
laragirl83
őstag
válasz PainKiller13 #119294 üzenetére
DC?
gigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
Bencus88
nagyúr
válasz PainKiller13 #119294 üzenetére
én 7-ért is találtam. promot meg 5-ér
-
Bencus88
nagyúr
válasz PainKiller13 #119300 üzenetére
használtan, a játékaim.hu-n
-
echterion
nagyúr
-
A`rpi
addikt
válasz PainKiller13 #119394 üzenetére
"Sziasztok!
Split screenel játszható 2 playeres autós játékot keresek, a wrc6-ot találtam eddig, van más alternatíva?" -
A`rpi
addikt
válasz PainKiller13 #119396 üzenetére
Kellene igen.
Platform szerint kilistázza az osztott képernyős játékokat, bár ahogy látom versenyzős játékok pont nincsenek az adatbázisban, szóval nem vagy vele előrébb, marad a google.
-
Nayrobi
őstag
válasz PainKiller13 #119394 üzenetére
WRC6, Wipeout, Mantis Burn Racing, Rocket League, Coffin Dodgers, Bears Can't Drift, Cel Damage HD, Beach Buggy Racing, és a Gran Turismoban is lesz, de az csak októberben jelenik meg. Kábé ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
toompa
őstag
válasz PainKiller13 #121475 üzenetére
Árban már nem annyira. Persze ha valaki meg tudja fizetni.
-
Scholes9
nagyúr
válasz PainKiller13 #121475 üzenetére
100% Whey Pro Profot használom már 1 éve, a piros vödröset, bár biztos tudod és nekem nagyon bevált minden szempontból, árban sem vészes annyira
Valszeg lemaradtam, de lehet tudni mikor jön az 5.0?
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
törölt tag
válasz PainKiller13 #121502 üzenetére
Amennyiben ugyanarra a profilra veszed a plust, akkor hozzaadja, de ha jelenleg pl magyar accon van a ps plusod, majd veszel 15 honaposat UK-ra, akkor nem adodnak ossze, hisz ket kulon profil.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz PainKiller13 #121502 üzenetére
Igen.
-
MODERÁTOR
válasz PainKiller13 #123651 üzenetére
Persze, csak kár, hogy pont tegnaptól lett drágább.
(#123653) baker_: Esetleg még pár részletet tudnál írni? Mert még nem jutottam el odáig, hogy játsszak vele...
-
törölt tag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz PainKiller13 #127132 üzenetére
A grounded mode és a grounded mode+ nem kell a platinához. Multis trofikat megcsináltad?
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
válasz PainKiller13 #127397 üzenetére
Hát aki nem tudja melyik játék, annak lényegtelen is...
The Truth is out there...
-
Adam_Shepard
addikt
-
WhiteWalker
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
-
RangerFox
veterán
válasz PainKiller13 #129546 üzenetére
Nem
-
válasz PainKiller13 #129546 üzenetére
Hozzá lehet, de korlátozott a használata. Játékok közül kevés támogatja natívan, állítólag az Overwatch meg a Fortnite Battle Royale például igen, de BF vagy COD nem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mcwolf79
veterán
válasz PainKiller13 #135993 üzenetére
Felesleges. Ez nem Xbox360.
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
RangerFox
veterán
válasz PainKiller13 #135993 üzenetére
Hűti magát, ha szükséges, ezt nem kell külön bekapcsolni.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz PainKiller13 #138182 üzenetére
Nekem megvan a játék és valami borzalmasan szar.Ok, ez túl objektív volt, de ha engem kérdezel én nem ajánlom.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz PainKiller13 #138247 üzenetére
-
marilllyo
veterán
válasz PainKiller13 #139723 üzenetére
Minden részletesen le van írva az összefoglaló erre vonatkozó részében.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Dreimus
senior tag
válasz PainKiller13 #139960 üzenetére
Sajna a régió korlát ps-en már csak ilyen, három régió van mint bd/dvd esetén region 1 usa, region 2 eu, region 3 azsia. Tehát ha a lemezen egy föld gömb 2-es számmal látható akkor csak eu-s fiókból vett kiegek használhatóak 75% eséllyel. Azért ennyivel mert van region belüli zárak is így van olyan hogy német dlc nem működik magyar akár uk profilon sem, ezt játék készítőitől függ. Sajna nagyon sok a korlát a sony rendszerén, xbox-on is ilyen volt a 360 áruháza és ezt enyhítették one-on, bár a legtöbb kiskaput ott is elkezdték bezárni.
[ Szerkesztve ]
-
Gery9112
őstag
válasz PainKiller13 #143652 üzenetére
görgess vissza 7 kommentet.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832
-
dunc
nagyúr
válasz PainKiller13 #144759 üzenetére
Ha egyszer csinálta csak, akkor ne aggódj! (vga hiba jelei valóban) Ha nem garos a gép egy re pasztázás jót tenne neki!
[ Szerkesztve ]
-
saelin
veterán
válasz PainKiller13 #144768 üzenetére
Azért a kompresszoros fújjásal óvatosan. Én régen megöltem így a pc-mben a CPU hűtőt. Előbb valamivel fogd le a propellert...
(Ha ezt tudtad akkor ne is vegyél figyelembe.)
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
kentucky
őstag
válasz PainKiller13 #145246 üzenetére
Régen sokat toltam csak nincsenek meg a fegyver dlc-k
Más: mèg csak most kezdtem el a Far Cry 5-öt, de már beszippantott.
-
Talala
senior tag
válasz PainKiller13 #146167 üzenetére
Ezt hogy kell elképzelni? A winyón lévő játékokkal akkor is tudsz játszani, ha másik ps accal vagy bejelentkezve?
-
freeknight
őstag
válasz PainKiller13 #146481 üzenetére
Ps plus előfizuval
-
bombibmw
veterán
válasz PainKiller13 #153316 üzenetére
Igen, most.
Én is berendeltem. -
.LnB
titán
válasz PainKiller13 #153746 üzenetére
Ez csak egy szivárogtatás. Véletlenül kitették előre ezeknek a játékoknak az adatlapját. A Last of Us 2 ugyan be van jelentve, de megjelenési dátum még nincs. Amint lesz, akkor valószínűleg tudsz majd onnan rendelni, ha ennyire ragaszkodsz a kanadai rendeléshez. Bár kétlem, hogy kiszállítana ide a Walmart. Ha nem ragaszkodsz ennyire a Kanadából rendeléshez, akkor valószínűleg meg fog jelenni itthon is. Reméljük a Sony jó szokásához híven, magyar felirattal.
Kérlek értékeld a válaszadásomon túl azt is, hogy nem trollkodtam szét. Bevallom k*vára nehezemre esett visszafogni magam.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
A`rpi
addikt
válasz PainKiller13 #153756 üzenetére
Volt már rá példa hogy hazái előrendelés nem érkezett meg időben, (nyilván ez szélsőséges példa Te biztos hogy Kanadából szeretnél egy ilyen játékot előrendelni, kockáztatva azt hogy megjelenéskor nem érkezik meg "időben"? 🤔
A vámról nem is beszèlve.
-
.LnB
titán
válasz PainKiller13 #153756 üzenetére
Hallod, itthon is megjelennek a játékok dobozosan amúgy.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Peace
nagyúr
válasz PainKiller13 #160939 üzenetére
Nálam fújja mint állat baromi hangosan. Lehet az, hogy supersampling be van lőve és nincs rátolva a framerate lock?
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest