Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz ReFleXx #9184 üzenetére

    Kizárt dolog a ram. Én 4k-ba játszom a játékot 8GB rammal és nincs problémám. Egyértelműen a proci lesz a ludas. Én is evégett használok 4K felbontást mivel 3770 van a gépbe meg 1080Ti és FullHD felbontáson brutális CPU limitem lenne.
    A lényeg tulajdonképpen a 4 magos proci és a minél erősebb videókártya.

    syler123: Ezt a valami elfoglalta a c partició dolgot én is de besz*ptam pár hete... mire rájöttem a gondra kihullott a hajam. 2TB-os ssd van a gépbe és feltünt hogy eltünt többszáz giga hely. El nem tudtam képzelni hova lett aztán rájöttem. Szoktam használni a Fraps-ot vagy az Action!-t mikor melyiket és a * gombra van rakva a videórögzítés. (Nagyon régen egyszer arra állítottam mert az Fxx gombokra funkció volt állítva a játékba és a * kézenfekvő volt és megszoktam) Aztán egyszer a háttérbe maradt a Fraps és fórumoztam. Mivel volt az irományba csúnya szó is ezért 1 karaktert kicsillagoztam a Fraps meg vette a parancsot és csinált párszáz giga videót a semmiről :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák