Új hozzászólás Aktív témák

  • sagem

    addikt

    válasz Segal #25747 üzenetére

    Szerintem "csak" ennyi kéne hozzá:
    Első lépésként megcsinálni az összes pályát normálisan, legalább annyira, hogy a loot eloszlás rendben legyen, valamint normálisan kidolgozni a rang rendszert, mi számít bele, milyen súllyal. Akár lehetne heti rotálást is csinálni, hogy minden héten egy-egy pálya kimarad a ranked rendszerből.

    Következő lépésként a season passokat felturbózni, normális tartalommal megtölteni és a haladást ranked módhoz kötni.

    Harmadik lépésként a ranked módban ott játszol ahová bedob, ha kilépsz mínusz pontot kapsz a haladásban. A válogatást belőni úgy, hogy ne legyen 3 percnél hosszabb a várakozás, ha nem talál közel azonos szintűeket, akkor mint most, egyszerűen összedob mindenkit, de legalább kísérlet legyen a válogatásra.

    TPP nem lenne része a rankednek (most sem verseny játékmód..). Casualban pedig ott játszol azon és úgy ahogyan akarsz, szóval aki TPP-t akar az továbbra is tudna. Tudom mindez sok munka lenne, meg millió dolgot kellene rajta alakítani, de simán ki lehetne valamit találni, ha akarnának, azért vannak már több 100-an és lettek csillió dolláros cég, hogy ilyeneken agyaljanak az embereik, lényeg az, hogy tenni lehetne, ha akarnának :)

    Hosszabb távon ez a jelenlegi semmilyen rendszer sem vezet sehová, egy új belépőnek baromi kevés élményt ad már a játék, nem is nagyon jönnek újak, csak a régi hatalmas bázisnak köszönhetően van még élet a játékban.

    [ Szerkesztve ]

    „Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

Új hozzászólás Aktív témák