Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    válasz Csokishurka #17479 üzenetére

    Jól írta aki írta korábban, hogy a final circle környékén csak biztosra szabad lőni vagy néha még arra sem. Többet érhet ha nem tudják a pozíciódat.
    Utolsó 4-5 top 3-amnál az volt, hogy lövéssel felfedtem a pozíciómat és ilyenkor mindenki bátor lesz és a lövöldözőre lőnek. Ilyenkor egy supressor felbecsülhetetlen.
    Tegnap pl. 4en voltunk. Ebből 3 ember pozícióját tudtam, egyik nem mert felém jönni mert jobb pozícióban voltam, egyik a másik oldalon, mellettem egy házban volt, az utolsót nem tudtam, de végül egy nyílt terepre szűkült a kör ahol volt egy nagy szikla szóval nagy eséllyel oda tippeltem az ürgét. Ilyenkor senki nem rohan, mindenki akkor kezdett rohanni mikor szűkülni kezdett a kör. Végül benyomtam minden boostot, szűkülésnél kijött a házból a csávó azt lelőttem, a másik viszont ezt kihasználva lelőtt azonnal. Ha rám szűkül a kör lehet én nyerek...

    Ezt megelőző pár final 5-6 tényleg úgy zajlott, hogy kinéztem valakit, rálőttem, vagy lelőttem vagy nem, igazából lényegtelen, de utána engem leszedtek.

    Bár én az a fajta vagyok, hogy azt is megszívom ha bújok a végén (általában valaki kiszúr és fejbelő) meg azt is ha agresszívabban lépek fel. :)

Új hozzászólás Aktív témák