Új hozzászólás Aktív témák

  • Jinxb1rd

    addikt

    Én a cheaterezőket a szánalmas, béna playerekkel vonom párhuzamba.

    Múltkor azt mondta egy srác, hogy leúszta őt valaki a vízben. Most valaki azt mondta, hogy lejjebb ugrott egy player mint ő. Persze csakis cheater lehet, természetesen...
    És ha én azt mnodom, hogy annyira analfabéták vagytok, hogy 2017-ben felcsapjatok egy google-t és utánanézzetek a dolgoknak? Talán rájönnétek, hogy a vízben lemerülve gyorsabb az úszás, főleg ha shiftet használsz és a levegőt is jobban osztod be. Vagy arra, hogy függőlegesen zuhanva, maximumra gyorsulva kinyitva az ernyőt, alacsonyabb szintre érkezve sokkal közelebb fogsz érkezni a földhöz.

    Nem baze, ide kell feljönni és csapatni ezerrel a sírást. Akkor is, ha fekszel a földön egy szobába fedezék nélkül és a fejedet kábé tálcán kínálod az ellenségnek. Nem, a delikvensnek illene berontania a szobába és megkerülni téged, hogy a seggedbe lőjjön, nem igaz?

    'Két fejest lőtt egymás után' mert a szerencséről még hírből se hallottál soha igaz? Mákja volt, nehéz elfogadni, úgyhogy gyere fel sírni ide gyors...

    Falon keresztül lőttek ki. Hát persze, mert a környék dombjain véletlenül se látni be a házba. 'De hát ott szaladgáltak' És csak egyszerre két squad lehet jelen 500m-en belül igaz?

    Bénák voltatok, fogadjátok el. Csak a lányok sírnak.

    [ Szerkesztve ]

    We are only Stardust...

Új hozzászólás Aktív témák