Új hozzászólás Aktív témák

  • ingalls

    senior tag

    válasz Hauptmann #1557 üzenetére

    A nyitott vagy csukott ajtók annyit mondanak el, hogy jártak már ott vagy nem, ezért kevés az esélyed, hogy hasznos cuccot találsz (nyilván attól függően, hogy a korábbi loothérosz mihez keresett tartozékokat). Arról, hogy van-e ott valaki vagy nincs nem sokat mond.
    A magam részéről bátrabban megyek be egy nyitott ajtajú házba, mert ugyan tudom, hogy komoly cucc nem lesz, de legalább valószínűtlen, hogy lenne benne valaki. 10-ből 9 magára csukja az ajtót tájékozódás miatt. Ha egy ház tárva nyitva van, arra gondolok, hogy ide ugrottak, kirámolták és nem értek rá ajtókat zárogatni, tehát tiszta a terep, már rég nincsenek itt. Egy gondosan zárt épület zónán belül sokkal gyanúsabb.

    Szóval ezt a randomizált ajtó állapotot nem tartom jó ötletnek, mert még annyi becslési bizonyosságunk se lesz semmire, mint eddig volt.
    Eddig miből tájékozódhattunk? Gép útvonala, nyitott ernyők az elejéről, kör helyzete, racionális LZ-k, lövések, hogy a gyári jármű a helyén van-e vagy nem, illetve az ajtók. Ezek közül a nyitott ernyőkből és az ajtókból lehet a legjobban becsülni.

Új hozzászólás Aktív témák