Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    válasz Dyingsoul #13703 üzenetére

    Nekem szerencsém van. Tényleg minimális csalóval találkoztam. (aki biztosan az volt, bár gyanús eset se sok volt). Leginkább duo, ha összejön a brigád squad. Csak EU és csak FPP.

    Elég sokat játszunk éjjel-hajnalban. Lehet ez is közre játszik, nem tudom. Amikor játszunk, akkor Kínában hajnali 6 - délelőtt 11 óra van.

    (#13707) NyxNyxNyx: Hasonló cipőben járunk akkor. Csalók engem se zavarnak, azon a pár eseten hamar túltettem magam. Győzelmet 1 vette el csak tőlünk, bár lehet ha nem csalják le és nyírnak ki mindenkit, még másodikok se vagyunk.

    A bugok viszont zavaróak. Nálam ugyan úgy van kezdeti lagg. Ami viszont sokkal zavaróbb néhány bug, ami korábban nem volt, vagy már javították és azért nem volt. Mostanában például szinte mindig sebződünk az ejtőernyőzésnél, érkezéskor. Vagy fennakadok a semmin, 4-5 méterre nincs semmi, de állok egy helyben. Mire letudom vágni magam eltelik jó pár másodperc és még sebez is. Így ellenfél már rég felveszi a fegyvert. A rácsos ablakok, kerítések nálam rosszabbak, mint valaha. Ami viszont még ezeknél is idegesítőbb, hogy tök mindegy mit állítok remegnek a kontúrok. Alig lehet észrevenni így az ellenfelet, mert mindenhol mozgást látok. Illetve ugyan azokkal a beállításokkal lecsökkent a tárgyak, épületek kirajzolása. pl. myltánál víz mellett állva a híd már mosott. Múltkor georgopolban direkt néztük, hogy kb. milyen távolságban jelentkezik a probléma kb. 100-120m-nél ráközelítés nélkül nem rajzolta ki a háznál a teraszablakot. Olyan volt, mintha végig tömör fal lenne. Illetve a hangokkal is komoly gondok vannak. Néha vannak fantom hangok, de ami gyakoribb, hogy nincs trapp. Némán a hátam mögé futnak.

    Deszinkronizációról már nem is beszélek. Rég fal mögött vagyok, de halok, lövöm az ellent, vérzik, de valóságban el se találom. Ez egyedül azért nem foglalkoztat annyira, mert tuti fordítva is rengetegszer így van. Volt olyan, hogy állt a gyerek a tetőn. Kar-al ellőttem 6x és nem hallt, meg se mozdult, de vérzett. 7. találatnál egyből lefeküdt. Visszajátszásban csak a 7. talált, másik 6 nem.

    Illetve nem tudom, hogy csak nálam vagy másnál is, de 8x, 16x-nél megint nem jegyzi meg, hogy kizoomoltam. Ha jól tudom ezt már megcsinálták egyszer, de most fegyverváltásnál megint visszaállítja, ami baromi idegesítő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák