Új hozzászólás Aktív témák

  • Highground

    aktív tag

    Hú wow az igen :D De népszerű lettem :D Megpróbálok mindegyik magasröptű és értelmes hsz-re is válaszolni, lássuk:
    1. Teljesen szubjektív, hogy ki mennyi órát öl bele egy akármilyen játékba. Az egész steam-es könyvtáramon nincs ezer óra játékom szerintem. Arról már nem is beszélve, hogy sohasem adtam, vagy adnék 18.000 ft-ot egyetlen PC játékért sem. Még a 40-45 eur-t is 86x rágtam át anno egy BF-nél vagy COD-nál is megjelenéskor. Inkább a 40 köré lövöm be a max. árat. még AAA játékért is.
    2. Szerintem nem nehéz kiszámolni mennyi hiányzik még ha odaírom, hogy 15-ért megvenném, és ugye 22-23-ért van hiteles (valamelyest) forrásból. Szóval ezt a "kipótolósdit" te sem gondoltad komolyan... de amúgy nem is azért írtam le. Gondoltam nyilvánvaló. Nem is fogadnám el. Minden esetre ha már turkálsz a pénztárcámban akkor elmondanám, hogy a 1070-et "piramis" megoldással vettem sok évnyi spórolgatás után. Először volt egy 5770-em, azt eladtam és hozzátéve vettem egy R9 390-et, majd ezt is eladtam idén nyáron és hozzátéve vettem ezt a használt 1070-et. De ha gondolod elküldöm a jövedelemigazolásomat is.
    3. Igen arról.
    4. Most erre mit mondjak? Winter sale-nél tényleg ekkora kérés hogy egy fejlesztő/kiadó legalább valamennyi kedvezményt adjon? Nyilván nem ingyen. De erre a pár napra ünnepek előtt levihette volna mondjuk 20-30%-al nem? Dehát amíg ti hirtelen egekig magasztaljátok a fost 30 eur-ért és közben visszaolvasva orrba-szájba megy a game szidása hónapok óta... hát hogy is mondjam: ellentmondásos? :U
    5. Pont ezért. Hetekig nem lehetett mást olvasni, mint hogy rekordokat döntöget a pubg eladási statisztikája. Több százmillió dollárt kaszáltak már eddig is. Erre jön a sale, ahol a játékok 90%-a akciós... mi van? Semmi... nekem ez egy kicsit azért bicskanyitogatós.

    Hány kis szar indie fejlesztő van akik a tök jó (ea) játékukat nyomják le 20-30-40 vagy akár 50%-okkal. Csak néhány példa: Rust, H1Z1, The Forest, Subnautica, Squad, Osiris New Dawn, stb. És ezek a fejlesztők a töredékét keresték annak az összegnek amit a Bluehole szedett össze, sokszor sokkal több időt és fáradtságot beleölve. Igazából nekem az a gondom. Hype. Semmi más. Nem egy helyen olvastam már pl. a steam értékelésnél is, hogy 15 eur-nál még 1.0 után sem ér többet.

    Szóval no offense srácok, de nem vagyunk egyformák. Lehet, hogy itt sokan több száz órát tudnak beleölni, amivel nincs is semmi baj. Jó nektek :) De van aki azért a minőségre megy nem a mennyiségre :) És valljuk be, azért van még hová fejlődnie a game-nek. Ráadásul most az új mappal van összesen kettő darab :) Kettő :) Igazából itt hangsúly azon van, hogy Playerunknown ezt a játékot ARMA mod után kirázta a kisujjából. Csak az a baj, hogy amikor az ember azt látja, hogy EA megjelenéskor sem volt klasszisokkal rosszabb vagy kevesebb a game mint most, akkor elgondolkodtató, hogy hová lett az a temérdek pénz? Mert ha "ingyen" meg tudta a srác csinálni az anno (tudom mert meg volt, csak refundoltam) az alap alpha ea pubg-t, akkor ennyi pénzből 8-9 hónap alatt, erre telt??? :) De most viccen kívül :) És akkor újra megérkeztünk az ohne akciós árhoz... De mindegy hagyjuk mert csak felhúzom magam :) Gondolom itt sokan már a "vonaton" ülnek és nyilván nem csinálnak segget a szájukból több száz óra game után.

    A linket köszönöm szépen, kicsit fosok ettől a gyanúsan alacsony ártól megmondom őszintén :) de lehet bepróbálkozom majd vele! :R Még egyszer no offense és bocsánat ha a fentebbiekkel valakit megsértettem volna!

    [ Szerkesztve ]

    Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground

Új hozzászólás Aktív témák