Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz The DJ #14226 üzenetére

    Szívesen, bár nem sokat segítettem. Sajnos annyi fölös időm nincs, hogy átnézzem a teljes plugint, meg rájöjjek, miért van nálad IPN-para. :( Az pedig nem meglepő, hogy így sincs változás, de azt hittem, ez egyértelmű volt, hogy igazából csak kódjavítás történt az API-nak megfelelően, kissé szépítve (de még így is gányul hagyva) ezt a tákolást - az volt a vicces, hogy a plugin fejlesztője ezek szerint b@szott áttanulmányozni az API-t, hogy legalább felkészítse azt hibára is. Tehát most annyit javítottam a kódon, hogy legalább a plugin ismerje fel a hibát, amennyiben az van, ha ilyen WP_Error-t kapsz, akkor legalább ne kapj egy okádék fatal errort. Bár így is ocsmány, hogy a "hibakezelés" emberünknél abból állt, hogy nyomatott egy jó kis exit()-et a kód kellős közepén, ha para volt. Nem ám felhasználóbarát hibaüzenet, vagy valami.
    Mondjuk az ilyenekben a WordPress amúgy is borzalom, nem tudom, mostanság hogy van, de régen emlékszem, akárhányszor elküldtem egy WP-s űrlapot, amennyiben az hibát mutatott, akkor az mutatott egy szinte üres lapot a hibaüzenettel, amely arra szólított fel, hogy nyomjam meg a böngésző "Vissza" nyilát, és akkor vissza tudok térni az előző oldalra. Nem ám normálisan le lettek volna kezelve a kommentelőűrlap hibái, és "felhasználóbarát" (vagyis inkább elvárható) módon újból megmutatta volna az űrlapot, a hibaüzenetekkel együtt.
    Amúgy ez a link, amit küldtél, szintén elkeserítő, mert gyors átpörgetés alapján a fejlesztő (??? vagy inkább romboló) azt a gányolmányt belerakta a pluginjébe ("Thanks! I'll include your patch in the next release." - remek!), mármint azt, hogy objektumként kezeli a response-t, ami egy array az API szerint, és mindez kiderül úgy, hogy az ember a doksi megkeresésével és olvasásával 5 másodpercet tölt, mint én tettem...
    Na, szóval most gondolom "IPN Request Failure" az eredmény, ami most nem meglepő.

    Melyik az a plugin, amit használsz? Nem mintha ismernék WordPress pluginokat, de nem tudom egyszerűen elképzelni, hogy ne lenne valami normális webshopplugin hozzá.
    Itt mindenképp próbálkozz meg a kérdéssel (angolul nyilván):
    http://wordpress.stackexchange.com

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák