Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz RootRulez #10028 üzenetére

    mobalnak teljesen igaza van, a Newhosting is egy rakás szar, de főleg az úgynevezett "supportjuk" botrány, meg az, hogy néha a szerver gyors, néha meg iszonyatosan lassú, vagy egyszerűen nem elérhető az oldal (pedig az állítólagos rendelkezésre állási idő náluk valami 98%, plusz ezt írják: "Kizárólag kiváló minőségű IBM eszközökkel biztosítjuk a szinte állandónak mondható rendelkezésre állást, valamint folyamatos felügyelettel csökkentjük az esetleges meghibásodások számát." - hahaha :D
    Amikor jeleztem a problémákat, akkor a supportos csávó kijelentette, hogy ha nem tetszik, akkor válasszak más szolgáltatót. Ezt nevezem jó hozzáállásnak!
    Drupal futtatására is valóban alkalmatlan (próbáltam).

    Egy nagy előnye van, hogy a 3 GB-os tárhelyméret ellenére ingyenes.
    Úgy emlékeztem, hogy át lehetett irányítani más domainről is a névszervert, igazából csak emiatt javasoltam kezdetnek, átmeneti megoldásnak, de ezek szerint tévedtem, ahogy írod, csak náluk regelt domainhez lehet tárhelyet rendelni (mondjuk ez végül is érthető a tárhelyért cserébe).
    Szóval akkor a Newhosting nem téma. :D

    Abban is egyetértek moballal, hogy a Tárhelypark viszont már egészen más kategória, pozitív értelemben. Jó a support (csetelni is lehet velük, és tök normálisan és gyorsan reagálnak a problémákra), az oldal rendelkezésre állása kifogástalan eddigi tapasztalataim alapján, meg a sebességgel sincs probléma, korrekt cpaneles admin-felület van, plusz nem drágák.
    Ha úgyis magyar a célközönséged, akkor őket mindenképp tudom ajánlani.

    Ha 200 MB felett vagy, akkor sajnos tényleg csak a 3900 Ft-os, 1 GB-os csomag marad, és akkor már (3900 Ft [tárhely]+1200 Ft [domain] =) 5100 Ft-nál vagy, az havonta 425 Ft.
    Szerintem az sem vészes.

    De persze nem akarlak rábeszélni, csak én már annyira megcsömörlöttem az ilyen UW-s, ATW-s, FW-s tárhelyektől, annyi korlátot állítanak, meg extra szívást, hogy inkább másnak is mást ajánlok (minőséget).

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák