Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainman72
nagyúr
55" Mini led Ambilight kedvelőknek,
300-ért.
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
-
rainman72
nagyúr
válasz Luck Dragon #38852 üzenetére
Én meg a 65s változattal,de jó lenne egy 65PUS8818 is
Utóbbiról hamarosan lesz egy teszt [tőle] a [youtube-on]
Sajnos mini ledet még nem kapott a Philipstől,a márkát is csak nem rég, egy Oled818-al,de legalább valami elkezdődött[ Szerkesztve ]
-
-
-
rainman72
nagyúr
válasz Luck Dragon #38858 üzenetére
A 9008nál csak a blooming kérdéses szerintem,amúgy biztos hogy egy jó tv.Az hogy megnézed élőben valahol kivilágított helyen,nem mérvadó.
Illetve ami a hátrány mondjuk nekem a stream app.hiánya,ha ez fontos mindenképp kell egy külső ezköz.
Ilyen szempontból egy VA 65PUS8818 jobb választás.Kuponozva volt már 297e is.[ Szerkesztve ]
-
rainman72
nagyúr
-
-
-szabi-
őstag
-
rainman72
nagyúr
-
-szabi-
őstag
válasz rainman72 #38864 üzenetére
Kerestem itt a topikban a modellre de nem volt találat.
-
tomp
félisten
A Philips Hue Play Gradient Light Tube is működik a Hue-t támogató tv-vel vagy ehhez már kell a Syncbox?
Gondoltam lecserélem a tv alatt lévő kis Hue Play Light Bar-t egy ilyenre. -
bnorci71
addikt
válasz -szabi- #38865 üzenetére
nekem 55oled706 van az 2-vel az elődje. A vásárlás után volt galiba ami ma azt mondom 99% szoftveres volt 2x cserélték a komplett tv-t így a szerviz tapasztalat is meg van, amivel semmi gond ha a tv-vel van gond. Talán ma már a nekem se utálja annyira mint az első fél évben. A képével maximálisan elégedett vagyok. A HD tv adásokkal is.
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
allein
addikt
Sziasztok, ismerős TV-t szeretne vásárolni, korábban is Philips volt, ambilight 7. széria. Amit kinéztek: 50PUS 8007/12, hitelre vásároljak. Ebben a kategóriában van valami más ami jobb ami mondjuk 200-250k? The One?
-
joydrv
tag
A faltól milyen messze célszerű az ambilight miatt elhelyezni pl. egy 65-ös Philipset, hogy kellően látványosak legyen a vizuális hatások este, és kitöltsenek a tv körül körbe egy nagyjából 30-35 cm-es sávot?
-
rainman72
nagyúr
-
joydrv
tag
válasz rainman72 #38873 üzenetére
Nagyon ott van Másik tv-t hajkurásztam, de megláttam az ambit élőben és nagyon bejön.
A konzolok miatt kérdeztem, mert falra akarom tenni, hogy mennyire legyen kihúzható.
Ezt néztem amúgy hozzá, ez 49 cm-ig előre húzható lenne: [link]Neked egyébként mik a tapasztalatok a 8518-cal? SD - HDR adások,, és a betekintési szöge ennek milyen, középponttól jobbra-balra kb 1,5m-ig eltávolodva jelentkezik torzulás a képen?
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Vhiktor
veterán
válasz Alien! #38888 üzenetére
Én sem tudom hova tenni, több média boxal, bd lejátszóval és pcvel is próbáltam mindenhogy, de nem működött.
Biztos szoftveres dolog.
Erre nagyon oda fogok figyelni a jövőbeni plhilips teszteknél is.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Gaboman
nagyúr
Sziasztok!
[Philips65PUS7304] tv-m van, 3 ève vettem.Olvasgattam a neten a felhősödès problémákról.Eddig nem is foglalkoztam ezzel, nem figyeltem, tegnap kipróbàltam ès az alján van két kicsike fehérebb folt, meg a jobb alsó sarokban.De nem vészes, igazából ha nem totál fekete képernyőt nézem nem is látszik, sőt mèg ìgy sem nagyon.Gyakori probléma ezen típusoknál is, vagy a többi típusnál a felhősödès?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Vhiktor
veterán
válasz TechN7ne #38892 üzenetére
Igen, az árával nagy probléma van.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
Zola885
csendes újonc
Most olvastam a 2024-es Philips téves felhozatal kapcsán egy cikket, és úgy tűnik a Titan OS szinte teljes egészében átveszi az uralmat. Mind a két The One típus ezzel jön, a Miniledek, és az Oled 7-es széria is. A 8-as es 9-es Oledek jönnek csak Google TV-vel.
Az applikációs hiányosságok miatt nálam nagy hátrány a Titan OS, ez nem túl biztató a jövőre nézve.
-
Vhiktor
veterán
válasz Zola885 #38894 üzenetére
Sajnos akkor a nem felső kategória butulni fog.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Találtam TPM 191E_201.0.215.200 verziójú firmet.
A mostani TPM191E_R.201.0000.246.000 verzió.
A tv PUS8535.
A talált verzió frissebb?
Érdemes frissiteni ha igen?
üdv -
-szabi-
őstag
Azért régen a TV számozás jobb volt, sőt talán az egyik legátláthatóbb volt a gyártók között.
Most minden TV 7, 8, 9 szériába tartozik.
Így ez a három elég zsúfolt lett miközben a tudásuk alapján több TV is inkább megfelelne korábbi 5 vagy 6-s szériának.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest