Új hozzászólás Aktív témák

  • Alien!

    senior tag

    válasz kisbalazs83 #24244 üzenetére

    Srácok, köszi mindenkinek a válaszokat, nyilván tisztában vagyok a az SL DL filmekkel, de ennél a tévénél az sem egyértelmű, leírom még egyszer:
    az 1917 dual layeres, először indítva szürke/zöld árnyalatban indul (általában a többi film is), de ha elindítom az Alita Battle Angelt ami ugyancsak DL film, akkor az tökéletesen jelenik meg és végig is lehet nézni! Ha ezután elindítom újra az 1917-et, akkor már az is tökéletesen jelenik meg és végig is megy...Olyan mintha a DV profil a szoftverben rosszul töltődne be, de az Alitával helyesen aktiválódik...

    Persze ez az egész DV probléma pont nem érdekelne de ennek a tévének a HDR10/HDR10+ lejátszása is gáz. A legtöbb filmnél kese, fakó az SDR minőségétől messze csúnyább képet kapok, amit csak a színek/képmódosítók felhúzásával lehet szintre húzni, de úgy sem az igazi. Persze ez is filmfüggő, mert az Aquaman pl gyönyörű, mint ahogy a youtube hdr és a demók is azok. Tehát a tévé tud, de vmi szoftveresen nagyon el van cseszve (netszerte is megy a nyígás )
    Külső lejátszónál (s905x) is hasonló a helyzet...

Új hozzászólás Aktív témák