Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok srácok!
Néhány hónapja vásároltam (innen is köszönet bitporknak és mágusnak) egy Golf V-öt, amivel kapcsolatban lenne egy kérdésem. (Tudom, tudom, 40 HD kép.. ).
Szóval a hátsó ablaktörlőmotoromban el van törve a spricni réz csöve, vajon ezt lehet külön is kapni, vagy csak egyben a motorral? Probáltam rákeresni, de nem találtam hozzá cikkszámot. Előre is köszi a választ!2007, 1.6 BSE 101 le
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #165426 üzenetére
Hát ez elég kókány megoldás, de egy tippnek nem rossz.
-
MODERÁTOR
Ha már búgó hang, akkor én is kérdeznék. Észrevettem, hogy ha gázt adok, akár normál módon, akár tempomattal haladok, balra kanyarodásnál búgó hangot hallani valahonnan elölről. Viszont csak gázadáskor hallani, motorfék üzemben, vagy kinyomott kuplunggal semmi hang, és csak balra kanyarodáskor jelentkezik. Az is mindegy hogy mekkora a kormány elmozdulás, néhány fok tekerésnél is egyből hallani. Kisebb sebességnél, városi tempónál kevésbé hallani, autópályán viszont már jobban. Mi búghat? 1.6 BSE Golf 5 2007.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Egy Skoda Octaviaban láttam ilyen csomag támaszt, ami nagyon megtetszett, így szeretnék magamnak is ilyet. Tudnátok mondani hozzá egy cikkszámot?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest